2010. január 18., hétfő

Miért nem a Jobbik fogja hozni a megváltást Magyarországon?

A Jobbik „Radikális változás” c. országgyűlési választási programjáról


"A Jobbik nyilvánosságra hozott választási programjával egyértelművé vált, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon az összes fizetett párt a szabadkőművesek „piaci fundamentalizmusának hittételét” (Soros György neoliberalizmus-meghatározása) támogatja.

A Jobbik eddigi megnyilvánulásai azt a látszatot keltették, hogy választási programja (http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf) címe szerint a válság okának megszüntetését, vagyis gyökeres (latinosan: radikális) változást fog jelenteni, de csak a válság következményeit ígéri megszüntetni, az okok (tehát a változtatás feltételeinek) változatlanul hagyása mellett. Márpedig az ok természetszerűen újratermeli az okozatot.
Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a globális diktatúra hozta létre a Jobbikot, és mesterségesen keltették az „üldözött” látszatát annak érdekében, hogy a húsz éve hatalmat gyakorló pártokban csalódott választók benne lássák a megoldást, annak érdekében, hogy a liberális-kapitalista érdekek tovább érvényesüljenek.

A globális diktatúra teljessé akarja tenni a liberális választékot a magyar parlamentben, hogy a választók félrevezetését „demokratikusan” biztosítsa.
Ez a következő színek keveréke (nem összhangja): a baloldali liberálisok (MSZP), az oldal nélküli konzervatív liberálisok (MDF-SZDSZ szövetség), a jobboldali konzervatív liberálisok (FIDESZ) és a jobboldali újszabadelvűek (Jobbik). Az ortodox baloldali liberálisok (MSZMP) parlamentbe kerülése most még bizonytalannak látszik.
Ha ez a kavalkád létrejön, akkor már csak egy kérdés marad:

a magyarok érdekeit miért nem képviseli senki a magyar parlamentben?"

"Vona Gábor programbemutatásában elmondta, hogy 22 kabinet többszáz szakértővel készítette a Jobbik programját. Kellett is ennyi ember, mert ez nem volt kis munka, hiszen a Szent Korona tagok PAJZS Szövetsége programadó jogszabály-tervezeteinek és programjának erejét kellett – a látszat megőrzése mellett és a rendszer-elvek lehetőség szerinti betartásával - lecsökkenteni."

"Abban is biztos vagyok, hogy azok, akik képesek a magyarság egyetemes érdekét látni, terjeszteni fogják ezt az elemzést éppúgy, mint azokat, amelyeket ez után írok a Szent Korona Értékrend szellemében, és a Szent Korona tagsággal kapott meghívásukat - azért, hogy az Igazság érvényesüljön - szolgálattevésükkel kiválasztottságra váltják."

Folytatás az eredeti cikkben:  http://szkszhu.szksz.com/100118.doc 

Kelt Szegeden, 2010. január 18-án.

Tisztelettel:
dr. Halász József,
a Szent Korona tagok PAJZS Szövetségének elnöke


2 megjegyzés:

  1. Nos, kezdjük azzal, hogy ez a szerző úr milyen javaslatokat tesz, ha már kritizálja a Jobbik programját. Mert kommentálni egy cikk erejéig mindenki tud, méghozzá nagy okosat, de komoly munkara ki vállalkozik!?
    Olyan abszurdumokat ir a kedves szerző, hogy a válság következményeit a jobbik megakarja szüntetni, de az okokat nem. Na kéremszépen, ez az ember vagy imformálatlan, vagy rosszindulatú célzattal irta a cikket.
    A Jobbik igenis az okokat is megakarja szüntetni, és nem azzal, hogy a pénzt beszünteti és majd cserépkorsókkal fizetünk, hanem a saját gazdaság fellendítésével, a hitelek ujratárgyalásával, a magyarok számára hasznos kapcsolatok megteremtésével és a sok jó célzattal létrehozott intézmény kipucolásával, megreformálásával. Ilyen például a rendőrség, ugye ami kell, vagy a biróság ami megintcsak kell és nem lehet kupaktanácsot helyette intézményesíteni.
    Elszámoltatást és teljes szemléletmód váltást hoz, a mutyizást félresepri. De sorolhatnám napestig amiben mást és újat, jobbat hoz.

    A Jobbik nem egy gerillaszervezet, vagy nem egy marslakó, aki hipp-hopp majd egy Nagy-magyarországot rittyent, mint ahogy ábránd a mindent vissza is egyelőre (hiszen a sok más nemzettel mi lenne..? 5 millio szlovák, 6 millio román stb.)
    Aki látja a Jobbik munkáit, felszólalásait, EP tevékenységét az ilyen baromságokat, most őszintén nem ír.
    Ha valaki tud jobbat csinálni, hát nosza neki, nem cikekkel kell kommentálni, hanem tenni érte. A Jobbik sem a Pajzs szövetségtől várta a változást, hanem elkezdett építkezni, munkálkozi, szervezkedni.
    Politikán belűl tesznek rendet, de marad munka a szétrabolt országban még másoknak is , civil szervezeti és ezeregy helyen, hogy kifejtsék nemzetépítő munkájukat, de a politikában is van még munka.
    A Jobbik a programjában az alapokat, a fő irányt jelőlte ki, amikben nem találok kifogást.
    Tehát ha valaki kommentálja a programot, akkor ugy tegye, hogy reális megoldásokat vázoljon fel, és ne egy kis alpontra, hanem az egesz programra, hiszen egy dolog befolyasolhatja a többit is.

    Sok sikert a Jobbiknak, és reális megoldásokat azoktól akik jobbat tudnak.
    U.I. A programot ellehet olvasni is (http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf), hogy ne a levegőbe beszéljünk.

    VálaszTörlés
  2. smre7, kicsit jobban kéne tájékozódni és utána beszélni, ne csak így a levegőbe.

    VálaszTörlés