2010. január 10., vasárnap

Egy földönkívüli lény vallomásai

Nemrég találtam rá erre a könyvre, szerintem érdemes elolvasásra, főleg, hogy a Kárpát-medence is sok mindenben érintett az elmondottakat illetően, na meg persze az egész emberiség.

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián

Egy földönkívüli lény vallomásai

Letöltés

Ez a könyv egy interjú egy 7 éves román gyerekkel, Dáviddal, aki állítása szerint az Inuaki bolygóról érkezett, hogy az emberiségnek tanítást és tudást adjon át és felkészítsen minket (nemcsak ő, hanem több társa az Inuakiról és más fénymunkások más bolygókról) az elkövetkezendő tudati ugrásra, ami dimenzióváltást is jelent egyben. Nagyon érdekes könyv, sok háttér-információt is elmond, melyeket máshol nemigen hallhatunk és hála gorillabacsi fórumozónak, a könyv most már elérhető magyarul is (saját feltöltésem).

Eredetileg románul jelent meg, 2009-ban, elérni innen lehet:

Aryana Havah - Inuaki, reptilianul din mine

Letöltés

Dávid elmeséli bolygójának történetet, amely nagyon hasonlított több ezer évvel ezelőtt ahhoz, ami a Földön nemrég lejátszódott, mégpedig az, hogy ott is a bennszülött népességet az Annunaki faj meglátogatta űrjárműveivel és genetikusan kereszteződött a faj, minek következtében az ottani népesség nagyon gyors fejlődésnek indult minden téren, viszont ez volt a kezdete a rabszolgaságnak is, mígnem a helyi népesség fellázadt és sikerült elűznie e fajt bolygójukról és ma egy Magasan Fejlett Társadalomként élnek, s készek arra, hogy segítsenek a mi bolygónkon is, amely hasonló helyzetben van most, mint ők akkor.


Ugyanettől a szerzőtől megjelent e könyvnek a folytatása is, a különleges képességű gyerekkel - letöltés - ez sem piskóta, már 2009-es kiadás, viszont csak románul van meg egyelőre, és még egy másik könyv Aryana Havah-tól (álnév, ő egy román pszichológusnő) egy másik hölggyel, aki látja a jövőt és 2009-2021-re szóló próféciáit mondja el ebben a könyvben: letöltés.


Biztos felmerül sokakban e könyvek hitelességének és igazságértékének tartalma, amit én elmondhatok, hogy több forrásból láttam már igazolva ezeket az állításokat, amelyek e könyvekben vannak jelen, több helyen olvastam már, hogy igazak, és sok minden összefügg azokkal a dolgokkal, amiket máshol már olvashatunk. Amúgy is mindenkinek szíve joga - és itt - szívben - is kell eldöntenie, hogy elhiszi, érzi, tudja, egyetért a mondanivalóval, vagy sem. Nem hiába kaptuk meg az intuíció érzékét (igaz, ez a nagy többségnél még nincs használatban) - hanem hogy az ilyen és minden információ igazságértékét megtudjuk.


1 megjegyzés: