2010. január 18., hétfő

Băsescut paranormális beavatkozással vádolták meg a román komcsik

Úgy látszik, már a politikusokat is elérte a Foton-öv. Kezdenek tudatukra ébredni és ha még hivatalosan nem is (annyira) elfogadott a paranormális (valójában ezek normális) képességek jelenléte, már alkalmazzák úgy látszik. Vagy mindez mendemonda lenne? Nem hiszem. Pont ilyen magas szinten, ahol minden titkos és nem titkos technológia, eszköz, paranormális képességű emberek rendelkezésre állnak (persze, az ilyesmire mindig van pénz), s mikor már 30-40 éve Oroszországban és az Egyesült Államokban is hasonló kísérleteket folytattak(folytatnak), eredményesen, Romániáig ne jutott volna el ez, és nem használnák ki? Ugyan. Lesznek itt még meglepetések az elkövetkezendő években, csak figyeljünk. 


"Mircea Geoană, a román szociáldemokrata párt vezetője kijelentette: Băsescu az elnökválasztás döntő televíziós vitájában paranormális képességű személyek segítségét vette igénybe. Az "információt" Geoană felesége és több neves politikus, köztük Victor Hrebenciuc, Geoană kampányfőnöke is "megerősítette".

Geoană, aki szoros versenyben maradt alul a választáson, hangsúlyozta: tudja, hogy bukásának parapszichológiai jelenségekkel való indoklása gyerekes magyarázkodásnak tűnhet. Ugyanakkor azt állítja, hogy Băsescu két férfit bízott meg természetfeletti befolyásolással. A december 3-i televíziós vita során ők a kamerától jobbra álltak, illetve diszkréten megfigyelés alatt tartották és kísérték őt. Geoană szerint Băsescu hisz ezekben az erőkben, és a szovjet titkosszolgálat mintájára alkalmazza őket.
Mihaela Geoană, a politikus felesége elmondta, hogy a választási vita során ő maga is erőtlen volt, férjén pedig "energetikai támadások" nyomait érezte. Szerinte a férfi nem normális módon válaszolt a kérdésekre annak ellenére, hogy felkészült azokra, és korábban már több válaszlehetőséget is kidolgozott.
Hrebenciuc elmondta: az sem véletlen, hogy a kampány során több demokrata párti vezető, köztük Băsescu is, ibolyakék ruhadarabokat viseltek, valamint, hogy a vitát éppen egy csütörtöki napon tartották meg. Ez a nap ugyanis az ezoterikában az "ibolyakék lángként" ismert szimbólum, a szín pedig a befolyásolásban segít.

Hrebenciuc felszólította a sajtót, hogy az információt ne kezeljék viccként."(sic!)


Forrás: Kuruc.info, Realitatea Tv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése