2010. január 17., vasárnap

Kapcsolatfelvétel a pozítiv földönkívüliekkel I.

A MI NYITOTT SZÍVÜNK AZ, AMI MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT ÉS MINKET IS

Ez is a feltétele a kapcsolatteremtésnek az Űrbéli emberekkel - lásd a kontaktus feltételeit.

www.universe-people.com

Információk Ivo A. Benda mérnök előadásairól.

1999 május 18.

(Részlet - a teljes anyag itt található meg - baloldali menü: 7. Információk Ivo A. Benda előadásairól)


Az Űrlények, akik mentális testeikben veszik fel velünk a kapcsolatot, többnyire az 5. dimenzióból származnak. Űrhajóikat védőpajzsokkal álcázzák. Érthető okokból kifolyólag nem mutatkoznak, hogy ne okozzanak zavart akkor, amikor az emberek még nincsenek felkészülve erre a találkozásra.
Az Űrlények csak akkor mutatkoznak nekünk, ha bolygónkon a durva vibrációk 50 % alá csökkennek (most kb. 82 %) és ugyanakkor emberek tömegei fogják kívánni e kapcsolat létrejöttét. Máskülönben nem.

A Világegyetemben nem létezik olyan bolygó, amelyik ne lenne a Fény erői felügyelete alatt , akik a Teremtőnek dolgoznak, az Ő alkotó tervei szerint.


Élet a fejlett bolygókon
A Világűrben a földönkívüli civilizációk rengeteg faja és fajtája él, akik ugyanúgy, vagy teljessen másképp néznek ki, mint mi. Anyagi testjük van, akárcsak nekünk, de magassabbak a vibrációik - lelkileg fejlettebbek. Csoportos exodussal kerültek más bolygókra Földünket sujtó katasztrófák alkalmából (pl. Atlantisz I , II , III). A Fény erői csak a mi Galaxisunkban kb.5 millió bolygón élnek. Némelyik civilizáció flottákon (hajókon) él. A Világűrben különféle fejlettségű lények élnek. A Gyíkok (negatív földönkívüliek - UFÓk) félrevezető misztifikációval igyekeznek elferdíteni ezeket az információkat. Kihasználják a médiákat, kormányokat, egyes UFO csoportokat a félelem terjesztésére.
Űrbéli barátaink bolygóin emberek, androidok és robotok dolgoznak. Űrhajóikat gondolatokkal építik. Elképzelhetetlennek tartanak bármit is raktárra gyártani - mindez energiapazarláshoz vezet.
Űrbéli barátainknak engedélyezett a kozmikus utazás. Látogathatják a fejlettebb civilizációkat is, és így olyan információkhoz juthatnak, amilyenekről mi emberek nem is álmodhatunk. Felügyelik továbbá a fejlődésben lévő bolygókat. Azoknak a bolygóknak, ahol az élet csak most van kifejlődőben segítenek fejlődésükben. Ezzel egyidőben növelik a saját szellemi szintüket (kozmikus törvény).
Az utazás dimenziókból történő kilépéssel valósul meg, azaz dematerializációval és materializációval. A hajó és a testek anyaga szétrakódik energia- és információ-kötegekre és újra felveszi eredeti alakját egy másik időtérben, vagy egy másik dimenzióban (paralel világűrben). Ez olyan természetes számukra, mint nekünk az autóval vagy repülővel történő utazás.
A Fény erőihez tartozó barátságos lények (akik többségben vannak a Világegyetemben) nem ismerik a negatív gondolkodást, nem tudják mi az, valakit megbántani, nem agresszívak, alattomosak, hazugok, senkit sem kényszerítenek semmire. Kiérzik, hogyan segítsenek a gyengébbeken. A ”rossz” földi embereket is szeretik, mert nagyon jól tudják, hogy a fejlődésnek egy lépcsőfokáról van szó. Képesek dolgozni a saját és más lények előző életeiből származó tapasztalataival.
Egyesek önként inkarnálódtak a Földre. Mindegyiküknek van egy bizonyos feladata, melyet saját maga választott. Léteznek bizonyos ”frekvens elemek - kódfelbontó mechanizmusok”, melyek segítségével visszaemlékeznek kilétükre és küldetésükre. Az ő feladatuk itt a Földön, hogy felvilágosítsák az embereket helyzetükről és a bolygó helyzetéről, és segítséget nyújtsanak a helyzet megoldására. Ez összhangban van a kozmikus törvényekkel.
Náluk nincs pénz - nincs rá szükségük. A fejlett bolygókon nem létezik pénz. Nincsenek ott tőzsdék, valuták, bankok, pénzügyi rendszer. Az ilyen rendszer lopja az emberektől az energiát és értelmetlenül alkalmazza (állami intézmények, hadsereg, reklám, raktárak, üzletek, bankok).
Lakóhelyeiken tévéfalaik vannak. Számukra ez multimédia, aminek segítségével bárkivel és bármivel felvehetik a kapcsolatot.
Nincsenek kórházaik, mert nem tudják, mi a betegség. Ezer vagy akár tízezer évig is elélnek. Itt a Földön a 3. dimenzióban a betegség az egyetlen hasznos módja annak, hogy az emberek gondolkodása megváltozzon, ott nem.
Fejlettségi szintjük lehetővé teszi számukra az információk fénynél gyorsabban történő terjesztését. Számukra egyszerű mindannyiunkat folyamatosan figyelemmel tartani és kiértékelni viselkedésünket. Civilizációk milliói figyelnek minket.
A fejlett civilizációk kb.2-4 órát dolgoznak a közösségnek naponta. Azután már csak érdeklődésüknek és a kedvtelésüknek szentelik idejüket (olvasás, kultúra, tánc, zene, kirándulás, látogatások, önművelődés - 30 szaktudomány egyszerre).

Hogyan segítik az embereket szellemi fejlődésükben:

- igyekeznek mérsékelni a konfliktusokat
- jó ötletet sugallnak
- szeretetteljes vibrációkat sugároznak felénk, melyek anélkül, hogy tudatában lennénk, hatással vannak ránk
- annak, aki érdeklődik és meg vannak a paraméterei a gondolatban történő kapcsolathoz, információkat adnak át az ő szellemi fejlődéséhez.

2 megjegyzés:

  1. En is szeretnek veluk kapcsolatba kerulni. bordas.barnabas@yahoo.com

    VálaszTörlés
  2. S emailen szeretnél? :P

    A kapcsolatfelvételhez elsősorban nyitott és tiszta SZÍV kell! A forrás oldalán a hogyan is megtalálható, de ez nemsokára be is következik a dimenzióváltás megtörténtével. :)

    VálaszTörlés