2011. január 4., kedd

Fizikai ufó-kontakt - Michel, az aranybolygón

Michel Desmarquet - Az aranybolygó üzenete
Ezt a könyvet karácsonykor olvastam el és szavakkal le nem írható, hogy milyen jó. És most barátainknak köszönhetően a Felemelkedés fórumról sikerült ezt a könyvet az interneten is elérhetővé tenni és itt én is megadom a letöltési linkjét.
Ez az egyik legerőteljesebb mondanivalóval rendelkező fizikai ufó-kontakt könyv (ami azt jelenti, hogy a földi személy fizikailag találkozott földönkívüliekkel, nem csak álomban vagy asztrál-utazás során, sőt, elvitték a saját bolygójukra is, a Thiaoouba-ra is, testileg, fizikailag, ahol bemutatták neki az ők magasan fejlett társadalmukat és Michel Desmarquet küldetését elmondták neki).

Álljanak itt kis részletek a könyvből:

„ A pszichétek azonban, mivel része az asztráltestnek, halhatatlan. Ezzel szemben, minél inkább műveled a szellemed, annál kevesebb terhet jelent majd a fizikai tested, és annál gyorsabban haladsz át az életeid ciklusain. ”

„ A sziget belseje felé emelkedő lejtőkön különös erdő nőtt: a hatalmas fák lombkoronája furcsa, sötétkék, és arany színekben, törzsük vérvörösben pompázott. Ezek a fák teljesen elborították a sziget közepén álló smaragdzöld tavat körül ölelő meredek lejtőket. A tó felszínét helyenként aranyló ködgomolyok burkolták homályba. ”

„ Hosszasan időztünk egy szemlátomást élete virágában járó férfi teste előtt. Fényes gesztenyeszín haja hosszú volt és hullámos. Keze és lába az enyémre hasonlított a bőre is hasonló jellegű volt - mintegy földlakóé. A magassága 180 centiméter lehetett. Nemes vonású arca - finom kecskeszakállától eltekintve – teljesen szőrtelen volt. …….Thaó és Latoli közelebb vittek a testhez. Tisztán láttam a sebeket a csuklóján, és a lábfején, valamint az oldalán tátongó csaknem húszcentis mély vágást. ”

„ Thaó elmondta: ennek a könyvnek nem csak az lesz a feladata, hogy felvilágosítsa a Föld lakosait, hanem hogy felnyissa a szemüket – hogy ráébredjenek, mi történik körülöttük. ”

„ Most, egyszer, és mindenkorra, megtanítunk és átnyújtjuk neked, amit ti emberek, a „misztériumok kulcsának” hívtok……Kezdetben egyedül a Szellem létezett, és mérhetetlen erőivel megteremtette mindazt, ami anyagilag létezik…….Egyetlen céllal: hogy kielégítse spirituális szükségleteit.”

„ Az üzenet, számos faji, és vallási hivatkozás ellenére, nem tükröz sem faji sem vallási előítéleteket részemről. Michel Desmarquet, 1989 január”


Vélemények a három kategória szerint:

1. „ Az egész hazugság. …..Könnyen lehet, hogy az évszázad legnagyobb szemfényvesztése. ”

2. „ Ez a fickó ( Michel) valóságos irodalmi géniusz. Mintha Verne Gyulát megszoroznánk százzal, és hozzáadnánk Einsteint……”

3. „ Minden sora igaz. Nos, ahhoz, hogy eldönthesd a fenti feltételezések közül melyik a helytálló, el kell olvasnod a könyvet.”

1 megjegyzés: