2010. március 10., szerda

Néhány mondat a szent geometriákról

Kérdés: Mivel már mindenhol csak azt hallom, hogy a hatágú csillag zsidó szimbólum, viszont az Unmac Dan az szíriuszi - mégis, hogy van e szent geometriának az eredete a Földön és hogyan került a zsidókhoz és végül ahhoz, hogy annyira kisajátítsák maguknak, hogy ma már nagyrészt Dávid-csillagnak nevezik? 


Válasz: Annyi közük van a zsidóknak a hatágú csillaghoz, mint a kommunistáknál használt vagy az USA zászlón talált csillagoknak az ötágúhoz! (Az ötágú csillag eredetileg az anyagtól megszabadult lélek jelképe volt - ötszörös lélekközeg egyesülése a Belső Istennel.)


 

A négyágú meg NATO jele.

Nyilván a világunkat most még irányító negatív erők hamar lelepleződnének, ha nyíltan használnának olyan szimbólumokat, melyek valódi szándékaikat kifejeznék.

Ezért a szakrális geometria szimbólumaihoz nyúlnak, MINDIG a szabályos geometriai formákhoz, mivel ezeknek mágikus kisugárzó erejük van, és folyamatosan lehet hatni velük a tömeg tudatalattijára!

Ehhez még az is hozzájárul, hogy pl. a hatágú esetében valószínűleg az Elohim bolygóról [1. "Kezdetben teremté Isten (Elohim) az eget és a földet". Ésa. 44,24. Ján. 1,1. 3. Róm. 1,20. Kol. 1,16. Zsid. 1,10. 11,3. Jel. 4,11] jött őshéberek egy 6-os szintű civilizációból jöttek, míg másoknál, pl. a vénusziaknál, a 8-ast látjuk mindig visszaköszönni, mivel civilizációjuk valószínűleg 8-as fokozatú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése