2010. március 1., hétfő

Az Élő Mátrix

Ez egy újabb nagyszerű film az Univerzum, az élet, a test, tudat stb. működésének megértésére. Ajánlott megnézni. Magyar feliratos.

2 megjegyzés:

  1. Indiánmagyar!

    Nagyon tetszik minden, amit tőled olvastam.
    Fura dolog, más-más oldalon állunk a politikában, de minden másban szinte a gondolataim mondtad ki. Talán még abban is.
    A politika viszont olyan dolog, ami nem érdemel túl sok energiát, csakis akkor, ha a szeretett dolgok, emberek védelmére szolgál, akik, amik hozzánk közel állnak. Tudod nem vagyok jobbos, de mindent megértek, amit írtál, sőt nemcsak megértem, egyet is értek vele. Az "oldal" csupán annyiban számít, hogy én nem szeretnék agressziót ebben a kis országban. De azt igen, hogy minden, ami magyar, maradjon is az, sőt ismét legyen is az! És ebben jogosnak érzem a jobbos gondolatokat. Csak egy volt német diktátor helyett inkább az indiánok bölcs szavait kéne megfontolni és átgondolni. Évezredekkel bölcsebbek nála. De Te bizotosan értesz.
    Tisztelem és viselem a régi magyar rovásírásos dolgokat. A családom régi, nagyon régi magyar kézműves család. Festők, korongosok, írók voltak a felmenőim, címert is találtam, de az nem számít. Én követtem a példájukat. Grafikus vagyok.
    Az indiánokkal kapcsolatos írásaid is nagyon-nagyon közel állnak hozzám! Canadához családi kötelék fűz, más ugyan, de az indiánokkal való rokonszenv talán velem született "ősrégi" dolog. Sokat beszélgettem velük.
    Az Univerzummal való kapcsolatod és a véleményed, gondolataid is hasonlóak, mint nekem. A halál közelében háromszor már sok érdekes dolgot tapasztaltam. Nagyon sokat, ott és itt is. És tudom, a földi kis viták ezred másodpercek és fontosságúak az Univerzumhoz történéseihez képest. Nem is kéne felesleges és emberhez méltatlan vitákkal agyonütni az értelmet, ami még megmaradt pár emberben...

    Bocs, hogy itt írtam, de más kapcsolatot nem találtam ehhez. Tisztelem a gondolataid, több ilyen Ember kéne, mint Te!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a méltatást. Tulajdonképpen még nagyon elején vagyok az útnak, de úgy érzem, hogy jó irányba indultam el, de még sok a teendő.

    Régebb én is nagy politizálós voltam, de egy ideje, mióta megismertem a politika természetét, már csak mint külső szemlélő tekintem az eseményeket, nyilatkozatokat, de azokat is nagyon kritikusan elemezve és megnézve, honnan fúj a szél.
    Én személy szerint nem a politikában látom a megoldást - nem, mint eszközzel van a legnagyobb bajom - hanem mai állapotával, inkább spirituális téren látok esélyt javulásra, s majd akkor kívül is lesznek változások.

    Ui.: Egyébként az ajánlott oldalaknál a Felemelkedés fórumon jelen vagyok, ott tudsz kapcsolatba lépni velem.

    VálaszTörlés