2010. április 26., hétfő

Újabb leleplező videó

Újabb leleplező videó a világ s hatalom valódi működéséről. Nagyon ajánlott!

http://chibis.overstream.net/swf/player/oplx?oid=naeemyrhucaf&noplay=1

6 megjegyzés:

  1. A FELEMELKEDÉS az EGYETLEN ÚT mely megmentheti A FÖLDET ettől a rengeteg negatív energiától!

    Ami ebben a videóban látható az annyira "szörnyű"
    hogy,ha nem lennék a FELEMELKEDÉS egyik teremtő
    "angyala" ,inkább a halált választanám.
    Minden belső teremtő akaratunkra,Fénytestvéreink segítségére szükségünk van,hogy a SZERETET és FÉNY
    végre elsöpörje örökre ezt a mérhetetlen, sötét
    gyalázatot.

    VálaszTörlés
  2. Elnézést kérek a köv.bejegyzés Erdélyhez kapcsolódik.!!!
    Tudta,hogy a most Budapest Margit-szigeten működő zenélő szökőkút eredetije Marosvásárhelyről került ide a 20-as években?
    Szép napot kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Melyik Link-en érhető el az "Új-Felemelkedés" fórum?
    Eddig a http://felemelkedes.forumx.hu/ alatt
    megtaláltam,de most itt nem található.

    VálaszTörlés
  4. Ugyanott, viszont néha el szokott szállni az oldal, mivel ez egy ingyenes fórum, és nem én üzemeltetem a szervert. Viszont eddig 1-2 napon belül mindig megjavult.

    VálaszTörlés
  5. ""a Szíriusz lakói már felfigyeltek a mi létezésünkre.Mi pedig nem hiszünk, és nem is akarunk hinni abban, hogy a csillagok világát értelmes lények lakják.

    A fejlődés, az elkorcsosulás és a visszafejlődés nem fejeződött be azzal a kisszerű, ámde annál önelégültebb és gőgösebb teremtménnyel, aki azon a címen uralkodik ezen a bolygón, hogy ő az ember. Az ember elnevezése a szanszkrit manas, azaz gondolkodni igéből ered! Megszámlálhatatlanul sok év telt el azóta, hogy az ember először megjelent bolygónk színpadán, az azonban teljesen nyilvánvaló, hogy gondolkodási képességét csak a legutóbbi időkben kezdte el használni, és még hosszú utat kell megtennie addig, míg azt tökélyre fejleszti. Ha a Szíriusz egyik lakója ebben a földi Liliputban Gulliverként vetődne partra, az otthoniaknak írott levelében legalább annyi meglepő dologról számolhatna be, mint híres regénybeli elődje. Azok, akik azt képzelik, hogy azért, mert a mi bolygónk viseli a gyarló emberiség terhét, egyetlen más bolygón sem létezhetnek értelmes élőlények, hangyára jellemző szűklátókörűségről tesznek tanúságot. Ugyanúgy, ahogyan a hangyák szilárdan meg vannak afelől győződve, hogy az a barna talajréteg, melynek molekulái a Föld kérgét alkotják, csak azért kering a világűrben, hogy számukra élőhely álljon rendelkezésre, a mi emberi hangyáink is úgy vélekednek, hogy az éterben tágasan szétterülő világmindenség összes élőlénye azon az egyetlen viszonylag apró bolygón összpontosul, amelyet ők Földnek neveznek. Nehéz lenne megmondani, hogy az ő téveszméjüknek vagy Bernard Shaw azon elméletének van-e nagyobb igazságtartalma, mely szerint ez a bolygó tölti be a bolondokháza szerepét az egész Naprendszerben.""
    /Paul Brunton.A Himalája titkai /

    VálaszTörlés
  6. Az egesz vilag nepei tudjak, hogy ez a par csalad akarja vagy mar benne eltet mindenkit az uralmuk alatt, es megis turi a foldiemberiseg hat kiknek tartjak magukat Istennek?

    VálaszTörlés