2012. február 1., szerda

Rejtett Kéz interjú 2008-ból - NAGYON JÓ

Sziasztok!

Annak ellenére, hogy már közel 4 éves az interjú, mégis csak most nemrégiben került a magyar spirituális közösség látókörébe ez az írás, de nem is csoda, mert csak most értünk meg rá.

Az interjú egy fórumon zajlott le kérdezz-felelek módban a felhasználók és a magát Rejtett Kéznek hívó és a Luciferi csoporthoz tartozó "illető" között. Itt rengeteg kérdésre válaszol és nagyon sok jó és igaz információt szolgáltat Teremtésről, Önmagunkról, régebbi eseményekről, csatornázásokról, nagy tanítókról.

Már rég olvastam ilyen erős energiákkal rendelkező írást és ennyire jól megfogalmazott, igaz tanítást. Bennem is volt/van ellenérzés az egésszel kapcsolatban, mivel az információk a sötét oldalról származnak, de ennek oka, hogy még ők is kötelesek az igaz tájékoztatásra Teremtőnk rendelkezései alapján. De igazságtartalmát mindenki az elolvasása alapján tudja megítélni. Számomra bizonyított és legjobbkor jött, rengeteg hasznos felismeréssel és tanáccsal.

Az interjú kb. 20-25%-a lefordításra került magyarra is, és folyamatban van a további részek fordítása Fodor Tom és Nagy Katalin jóvoltából, amint kijönnek, úgy teszem én is fel a blogomra őket, addig is megadom az 1. rész linkjét, valamint az eredeti angol szövegét.

Kellemes olvasást és igaz felismeréseket kívánok mindenkinek!

Fordítás: http://parbeszed.blogol.hu/read/?perm=3375329

Eredeti angol: http://www.illuminati-news.com/00363.html (a google azt hazudja, hogy kártékony, hogy ne menjünk rá, de nyugodtan meg lehet tenni, csak félrevezetés).

3 megjegyzés:

  1. Rejtett kezeket itt nézegethetsz !!!!!...Azt a süket és aljas Rejtettkéz dumát, hogy ők csak a te saját üdvödért jöttek vissza téged egy kicsit megfeszíteni meg megkínozni a tisztulásodért , ne így értsétek….mert ha túlél a tudatod és a lelked egy ilyen kereszthalált – ne feledd a WTC-ből kiugrált embereket, meg a Ruandában…na nem írom le inkább- akkor tényleg tied minden elismerésem. Ez inkvizítor

    duma, kell az energiád nekik mondtam már, szökőév lesz és nem akarják, hogy megszökjön a pillangód…érted már?

    Dalikép

    http://en.wahooart.com/A55A04/w.nsf/Opra/BRUE-5ZKFDT

    Butter – Fly

    Vajpuha – kenyérre kenhető vagy nekik….nem vagy tudatos…pakk.

    Szerintem most leesett, hogy ez nem játék.

    Ha most esetleg kaptál egy áramütést akkor átment, ha nem akkor adjál magadnak időt.

    Na, itt olvasgassatok!!!

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?9892.900#post_11306

    VálaszTörlés
  2. Üdv.

    Engem az eredeti fórum érdekelne,ahol lezajlott ez a beszélgetés.Ha jól tudom az Above topSecret oldalon volt,de konkrétan melyik témában?

    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan nem tudom, meg kell keresni az angol linken, amit betettem.

      Törlés