2012. február 10., péntek

Rejtett Kéz interjú 1-4. rész magyarul

Sziasztok!

Hála néhány lelkes fordítónak, az interjú anyaga folyamatosan fordítódik magyarra, kövessétek Facebookon, de itt a blogomon is posztolom a linkeket:



11 megjegyzés:

  1. Lehet hogy picit ünneprontó leszek..
    Ott van a lényeg, amikor a végén az egyik kérdező mondja hogy ez az egész egy New Age vallás alapozás. Aki olyan nagyon felébredt, annak kell annyi guglizóképességének lennie, hogy 2 perc alatt meg tudjon erről győződni, és nem áldást osztogatni mint egy vidám vasárnapon...Jézusom...
    Ugyanazok az átkozott vakolók gyártották, akiket folyamatosan leleplezünk. Még a végén meg is fogjuk nekik köszönni, hogy pokollá változtatták a Földet?! És ők lesznek az isteneink??
    Zeitgeist kettő az egész. Jó úton jártok, de picit még nyissátok nagyobbra a szemeteket, vagy dörzsöljétek ki a csipát! :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet bármit mondani a beszélgetéssel kapcsolatban, de én még ennyire igaznak nem érezte megy írást se, s amit én érzek, azt tőlem senki nem veheti el, bármit mondhat itt bárki.

    S ezért is jó ez az írás, mert elgondolkoztat és vitákat generál.

    Én meg vagyok győződve az igazságtartalmáról, viszont nem mondom, hogy nem a sötétség szempontjából nézi a dolgokat és ez valamennyire befolyásolhat.

    Egyébként meg az egész beszélgetés nekik egy kötelező dolog, amit az emberiség érdekében meg kell tegyenek, így van nekik parancsolva, ők sem jó szívvel teszik, mert ez a beszéd is ébreszti az embereket, ami nem céljuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok érdekes dolgot megemlittenek amibe rengeteg igazság bújik meg, de szerintem az ember elkell érjen egy megfelelő tudatszintet, hogy megtapasztalhassa JOBBAN az ezekben rejlő igazság morzsákat. Nem szólva, hogy sok információ már rég terittéken volt csak most valaki másabb formába öntötte.
      Az, hogy te megvagy győződve a dolgok igaz voltáról az többnyire annak tudható be, hogy közelebb áll ahoz az igazsághoz amit te belül megalkottál magadnak a világgal kapcsolatban. Az ember tisztánlátása azonban a tudatszintje fejlesztésével változik.
      Más dolgokat fog meglátni és megtapasztalni ami fogja alakittani az igazságról alkotott képét.
      Én személy szerint elolvastam, értékeltem magamban, de többszörösen megerősödött bennem egy aprócska dolog - HA valójában az igazat akarjuk - akkor azt saját magunk fejlesztésén keresztül érjük el. Túl sok kezd lenni a különböző száraz elmélet és ott tartok, hogy még mindig tovább keresek mert ez igy kevés, hiányos és kétes.
      Nem cáfolok semmit hisz még messze van az, hogy olyan mértékü tiszta rálátásom lenne a dolgokra, de nem tartom többnek mint egy Puzzle darabkájának amit a saját belső énemben rakok ki.További szép napot :)

      Törlés
    2. De ez az írás hol cáfolja meg azt, hogy nem magadban kell keresned a boldogulást? Sehol.

      Te is keresed az utat, mint más, mégis azt érzem, hogy próbálod kioktatni a másikat, miért nem jó, amiben hisz.

      Törlés
  3. Üdv, itt további Rejtett Kéz fordításokat találtam
    http://felemelkedes.paranormal.hu/viewtopic.php?f=2&t=42

    VálaszTörlés
  4. Tudom, be is linkeltem főoldalra. :)

    http://indianmagyar.blogspot.com/2012/04/rejtett-kez-beszelgetes-eddig-megjelent.html

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, és itt egy pontosítás a paranormal.hu-ról:Bolygótok a Galaktikus Logoszotok teremtésének törvényei alá tartozik. A Galaxis időciklusokban működik, amelyet a Napéjegyenlőségek Elmozdulásaként ismertek.

    VálaszTörlés
  6. Elolvastam .. engedjétek meg hogy elmondjam hogy mi ez a szöveg. Ezt Luciferánus New Age-es szó szerint "megszállott személy" mondta tollba, mind a kérdező, mind rejtett kéz egy. Az egész olyan mintha a Sátánista David Wilcock (akinek egy RA nevű entitás súgott) és a héber Plejádiak írták volna, amolyan Illuminátus toborzó szövegnek. Az már csak hab a tortán hogy az emberáldozatokat bemutató Maják a minta nép, akivel próbálják levezetni "a valóságot" ... Nyitott elmével olvassam azt hogy Jahve Jahve, Jahve meg aratás, meg Lucifer a jó fijú?! ugyan.. ott kezdett érdekes lenni, mikor én magam is azon kezdtem gondolkodni hogy "hé... végül is ez a Lucifer nem is rosz.. csak olyan sajátos... :)
    És az ember áldozatok, a pedofília, a rengeteg háború és szenvedés, meg a csecsemő gyilkosságok, a zsidó Lilith (kannibál) kultusz?! Persze az is szükséges hogy magasabb dimenzióba kerülhessünk.. Emberek. Egy Isten van, és a Szeretet az egyetlen út. A többi csak halandzsa
    Ez fekete mágia.. annyira hiteles, mint a kígyó a paradicsomban. A Lelketek mélyén ti is tudjátok. 2012? Nubiru?
    Legyetek észnél és ne higgyetek a hamis prófétáknak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rejtett Kéz írás igazi és valós. De természetesen a "Rosszak" szempontjából nézi az eseményeket. Az egész írás a még a negatív oldal számára is kötelező igazmondás egyik darabja (mert az igazság elmondása univerzális törvény, más kérdés, hogy egy blogon közzétett írásnak sokkal kisebb hatása van, mint a TV-ben, újságokban leírtaknak és ezért is választották ezt a formát, de aki kellett az elolvasta.) Sokkal igazabbnak éreztem ezt az írást, mint sok más "emelkedett" üzenetet.

      Törlés
  7. Drága testvéreim!
    Minden New Age, és agykontroll-os, illuminátus és szabadkőműves testvéremnek... mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy Isten egy ERŐ, mely az univerzumot áthatja. Mindenkinek aki úgy gondolja, hogy a megvilágosodás felé vezető út, saját belső fejlődése útján következik be... Mindenkinek aki szerint a Zeitgeist a megváltás korunk problémáira...
    Kérem (nem erőltetem), hanem kérem, hogy nézze meg ezt a filmet.. Ha igaz amit állítottok és nem egy utópikus dogmában hisztek, akkor nem zárkóztok el egy tőletek különböző véleménytől. Meghallgatjátok az érvem, ami ez a film. Ha ezután is úgy gondolja bármelyikőtök, hogy tévedek, ígérem, őszintén bocsánatot kérek. Azért, mert biztosan tudom hogy tév úton jártok. Azért, mert én is sokáig azon az úton jártam. De már tudom az igazságot.
    Szeretném ha ti is felébrednétek. A ti döntésetek.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

    VálaszTörlés
  8. Rejtett Kéznek igaza van,ezért megtévesztő. "Valaki" látott "nagyobb képet" nálánál. Aki segíteni akar az emberiségen abba a Krisztusi Erő beköltözik,-úgymond inkarnálódik és a "másokért"való szolgálat lesz földi tartózkodásának célja ,a szeretet bemutatása önfeláldozásig. R. Kéz mivel a negatív oldal beavatotja ő maga sem tudja,hogy át van verve.

    VálaszTörlés