2011. június 30., csütörtök

Londoni ufó-észlelések

Kedves mindenki!

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veletek ezeket a videókat, amelyek a június 24-ei (2011) londoni ufó-észleléseket mutatják 3 különböző helyszínről, ugyanakkor, nagyon jó minőségben (kételkedőknek ajánlom a 720p-t).

Közeleg a kapcsolatfelvétel ideje, amint ezt megígérték, amint az az előző bejegyzésemben is idéztem.








Tamás kommentje a Felemelkedés fórumról:

"Igen, éppen ezért lett ez a videó a vízválasztó :

Aki még ezt is tagadja, az a sötétséget szolgálja.

És különösen ezzel lepleződnek le a hivatalosan futtatott UFO-kutatók, hogy mindig is melyik oldalon álltak!

Mert itt nem olyan videóról van szó, amely tizenkettő egy tucat, hanem a földönkívüli testvéreink egy fontos jelzéséről.

Mi tudjuk, hogy egyáltalán nem véletlen volt, hogy pont a BBC felett jelentek meg, vagyis a hazuságipar egyik nemzetközi központjánál!

Mivel ezzel is egyértelműen jelezték, hogy a mi világunk valódi, említésre méltó eseményei mindig a hivatalos tájékoztatás falain kívül történnek!

Ez egyébként 60-70 év óta folyamatosan megtörténik, mert földönkívüli testvéreink módszeresen azokat az embereket és helyzeteket keresik, melyek a hivatalos média és tudomány számára értéktelennek tűnnek!

Ebben azonban van egy finom humor is.

Gondoljuk arra, hogy pl. George Adamski hajdanában csak 12 km-re lakott a világ akkori legnagyobb tükröstávcsövétől, a Mont Palomar-obszervatóriumtól!

És Adamski 1946-tól folyamatosan észlelt kis 15 cm-s távcsövével kutatóhajókat is, és anyahajókat is. Sőt, tőle származnak az újkori történelem első legjobb minőségű ufó-felvételei, és így még mielőtt 1952-től fizikai kontakt lett volna, már világhírű volt a felvételei és ezekkel kapcsolatos előadásai révén.

Míg eközben Mont Palomar természetesen folyamatosan hallgatott!

Hát itt van az irónia, melyet a földönkívüliek, mivel jó humorérzékük is van, rögtön vesznek!

De azt is tudom, hogy minden rövidesen napvilágra kerül, még az is, hogy mit észlelt valójában M
ont Palomar mondjuk csak 1945-55 között!"

5 megjegyzés:

  1. Honnan tudhatjuk, hogy ezek micsodák? Néhány mozgó folt az égen sokminden lehet, mivel nem tudhatjuk, hogy mit nem tudunk. Lehet UFO is, persze, de egyéb is lehet, akár katonai spekulációk is lehetnek, amikről lehet nem kéne tudjunk hivatalosan, de most ez nem ugy jött össze.

    Imre

    VálaszTörlés
  2. Ez eddig a legjobb minőségű videó. Ha ez sem elég neked (videó-szinten), akkor nem tudom, hogy mi. Ha pedig katonai spekuláció, akkor miért nem kérded meg őket, hogy az-e? Miért titkolnak el mindent a világ szeme elől, miért hazudnak folyton minden témában.

    VálaszTörlés
  3. Ezek szemetek...a videon is jol jol hallszik hogy nagy a szel.Valoszinu hogy ezek a micsodak valami targyak amiket a szel felkpott...semmikeppen nem ufok:))

    VálaszTörlés
  4. Persze :)) és háromszögben lőtte fel, és még vissza is tértek. És a felhők állagát is megváltoztatták.

    És 3 helyszínen is látható volt ez a szemét.

    Jó vicc, amiket kitaláltok az igazság leplezésére.

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos felvételek, csak gratulálni tudok hozzá. Ufók igenis vannak!!!!!!!!
    Én is láttam, már nemegyszer. Csak a sok korlátolt akik az orruknál tovább nem képesek látni, hiszik azt, hogy csak mi vagyunk az univerzumban. És ezt még el sem tudják képzelni.... Sajnálom őket :(

    VálaszTörlés