2010. július 4., vasárnap

Petíció a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségéhez

Kedves Barátaim,

Amint azt barátaimmal láthatjuk, az emberek többsége a Földön tartós békét szeretne minden nemzetnek és élőlénynek. Nyilvánvaló, hogy a tömegtudat pozitív irányba változott és az emberek tudatában vannak annak, hogy Földanya súlyosan megsérült a termőföld kizsákmányolása, és különösen az olajjal és az energiával való visszaélések folytán.

A legtöbb ember felismerte, hogy mi nem akartuk ezeket a következményeket, és hogy azonnali változásokat akarunk, most. Az emberek a jelenlegi izzó gazdasági rendszer változását akarják és aktív támogatását a Föld átalakulásának az alternatív energiák és technológiák valamint egy jobb egészségügyi rendszer bevezetésével.

Azok az emberek, akik a sötét oldalhoz tartoznak, kisebbségben vannak, de még mindig ezek a Sötétek képesek elnyomni a legtöbb embert elméjük és szabad akaratuk okos manipulációjával.

Fontos, hogy az erő-egyensúly újra fog alakulni, hogy véget vessen a Sötétek erejének, és ez technológiájuk és gazdasági erejük kivégzésén keresztül fog bekövetkezni.

A Galaktikus Föderáció, - ami sok-sok csillagnemzet közössége és védi a mi Tejút Galaxisunkat, - felajánlotta segítségét számtalanszor különböző kormányoknak, de ők visszautasították ezeket. A Galaktikus Föderáció több mint kész arra, hogy közvetlenül segítsen nekünk megállítani az olajszivárgást a Mexikói-öbölben, hogy megfékezze a világszintű gazdasági válságot és környezeti károkat, és kifejlessze azokat az alternatív technológiákat, melyek minden emberi lény javát szolgálják.

Egy „választott/megszavazott felhatalmazás”-ra van szükségük tőlünk, az emberi lakosságtól ahhoz, hogy beavatkozhassanak, figyelembe véve szabad akaratunkat.

Ebben az értelemben a Galaktikus Föderáció vár egy olyan Kozmikus Petícióra, ami biztosítaná, hogy békében jöhetnek el hozzánk. Már régóta várják ezt a percet, ezt a pillanatot, amit ők úgy hívnak, hogy „Mágikus Pillanat”, melyben emberek tömegei üdvözlik őket.

Minden egyes ember, aki ezt a petíciót olvassa, most megkapja a lehetőséget, hogy felelősséggel létrehozza a pozitív változás lehetőségét az egész világnak.

Ha szeretnéd üdvözölni őket, és ha határozott akaratod az, hogy elfogadod támogatásukat, kérlek légy aktív és kövesd a következő 3 lépést:

Első lépés:

Klikkelj az alábbi you-tube linkre, ami azt jelenti szimbolikusan, hogy szavazol, ez egy barométer.

http://www.youtube.com/watch?v=nE6o73SN1iE

Második lépés:

Klikkelj az alábbi mellékletre, hogy aláírd a petíciót.

http://www.PetitionOnline.com/GF2010/petition.html


Ami, amennyiben magas támogatottságot kap, Barack Obamához, az USA elnökéhez fog érkezni.

És a nagyon fontos

Harmadik lépés:

Támogasd ezt az akciót és továbbítsd a levelet annyi emberhez, ahány hozzád hasonlóan gondolkodót ismersz. Soha ne feledd, csak együtt vagyunk erősek és „IGEN, MI TUDUNK TENNI”.

Szeretettel és hálával:

Petra Samoiski-Tierney és Barátai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése