2010. július 5., hétfő

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

A káosz csomópont növekvő kiterjedése: A Mexikói Öböl

2010. június 23.

A Káosz Csomópont jelenlegi szakaszában egy nagyon nehéz átjáróhoz érkeztetek. Az emberi gőg, a kapzsiság és a butaság a bolygó teljes élővilágát veszélybe sodorta. A Mexikói Öbölbeli katasztrófáról beszélünk. A kormányaitok és a média nem közölte veletek a teljes igazságot. A helyzet irtózatos és több lehetséges idővonal keresztezi az eseményt.

Ezek közül néhánnyal szeretnénk foglalkozni, majd a figyelmünket rátok, az emberi egyénekre fordítjuk.

Az idővonalak lehetőségei alakíthatók, változtathatók. Nincsenek kőbe vésve, ahogy a szólás mondja. Annyira sok tényezőt érint az Öbölben kialakuló környezeti katasztrófa, hogy nehéz megjósolni annak a kimenetelét, hogy a háromdimenziós valóságban miként fog megjelenni. Ezen kívül, ahogy korábban is említettük a dolgok gyökeresen megváltoztathatók a huszonnegyedik órában is.

A megsérült területen hatalmas a gáz- és olajmennyiség és amennyiben nem sikerül megfékezni több lehetséges kifejletbe fog torkollni.

Az egyik ilyen rendkívüli lehetőség az Öböl térségében az élővilág jelentős ( ha nem teljes) kipusztulása, valamint a szennyező anyagok Atlanti Óceánba kerülése, majd a Golf-áramlattal Európába továbbítása, ahol a mérgezés magas szintje negatívan fogja befolyásolni az óceán élővilágát. Ha a sérülést nem sikerül lezárni, akkor valós lehetőség a teljes Atlanti Óceán elszennyeződése és végül a világ összes óceánjának veszélyeztetése. Minél távolabb van az Öböl térségétől, annál kisebb lesz a szennyezés. Az egyik világos lehetőség a Föld óceánjainak teljes végső szennyeződése.

Még rosszabb forgatókönyv szerint a metán, a mező természetes gázai kitörhetnek, áttörhetik az óceán talaját és hatalmas pusztításra képes szökőárt hoznak létre és mérgező gázokat bocsátanak a környékre.

A tragédia egy másik formája lehet, amennyiben az óceán talajában levő repedés elég naggyá válik ahhoz, hogy tektonikai elmozdulást hozzon létre, amely az Öbölből a Mississipi mentén haladva egészen a Nagy Tavakig is elérhet. Ez elképzelhetetlen méretű katasztrófa lenne.

Megismételve a mondottakat: a jelenlegi öbölbeli helyzet az incidensben résztvevő vállalatok részéről tanúsított emberi arrogancia, kapzsiság és butaság valamint a kormányok hanyagságának közvetlen következménye. Ezeket a vállalatokat vezérlő alapértéke a nyereség iránti érdekeltség, és azok a kockázati tényezők, amelyeket az élet szentsége miatt számításba kellene venni az egyenletben, mégsem vették soha figyelembe. Ez a letűnőben lévő kor sajnálatos jellegzetessége, ahol közvetlen szemtanúi lehettek a Föld vizeinek tönkretételének egy olyan kultúra által, ami az olajtól és a vállalatok nyereségétől függ, és amely a profit nevében megakadályozza egyéb technológiák felhasználását.

Mit ér a pénzetek, ha veszélybe kerül az élet? Úgy tűnik elhibáztátok ezt az egyszerű intelligenciatesztet. Szó szerint a régi világ összeomlásának szélén és az új világ kaotikus megszületése közben vagytok.

A Káosz Csomópont egyre nagyobb nyomással nehezedik rátok. Mi ezt szülési összehúzódásnak tekintjük, az új Föld megszületésének. Nagyon nehéz lehet, amennyiben az előttetek kibontakozó új Föld megszületése közben az egyik az egyik ilyen összehúzódásban megrekedtek.

Véleményünk szerint nincs olyan része a Földnek, ahol a bolygó átalakulása ne éreztetné a hatását, legyen az akár emberi, akár természetes eredetű. Jóllehet a világ néhány területét kevésbé fogja érinteni, de minden egyes rész gyökeresen át fog alakulni. Az élet bolygótokon egy szorosan összefüggő háló.

Azt tanácsoljuk, hogy akik az Öböl partvidékén és attól a szárazföld belsejében mintegy 30km-es távolságon belül élnek, legyenek szellemileg érzelmileg és spirituálisan készenlétben. Ez a finom intuíciók és ösztönök ideje. Ha késztetés érzel, hogy elhagyd a területet, az intelligenciateszt lesz. A siker és a bukás mindössze a kézzelfogható evolúció személytelen megnyilvánulása.

Amennyiben az Öbölbeli incidens mérséklődés nélkül folytatódik, akkor ez az egész bolygó számára hatalmas kihívás lesz. Ez az intuíciók és az ösztönök ideje akkor is, ha nem az Öböl közelében élsz.

Tanácsunk, hogy fejleszd magadban ezeket a képességeidet, és cselekedj a hozzád elérkező felismerések szerint. Mindannyiótok fejlettségének és a Földre születésekor a tapasztalatszerzési céljának megfelelő helyen, időpontban és körülmények között lesz.

Bármennyire is zordonnak tűnik a helyzet, tudatni akarjuk veletek: saját valóságotokat közösen teremtitek. Haladj felfelé a tudatosság útján, akkor is, ha a körülötted lévők lefelé haladnak. Amikor a helyzet tovább romlik, nehéz időszak fog eljönni, történetesen nőni fog a tömeghisztéria és neked meg kell találnod a középutad, a felfelé vezető keskeny ösvényt. Többször adtunk korábban tanácsot, hogyan fejlesszétek saját erőtökből a tudatosságotokat. Itt nem beszélünk róluk. Megtalálhatjátok ezeket korábbi üzeneteink között.

Eljött az ideje, hogy birtokba vegyétek spirituális hatalmatokat, ha még nem tettétek volna meg. Az evolúció megrajzolta az elválasztó vonalat. A bolygó válaszol az emberi mohóságra, gőgre és butaságra. Gaia túl fogja ezt élni. Még nem világos, hogy ez az emberek zömének is sikerül-e.

Még ezen mozgó sötétség közepette is kiváló lehetőség nyílik a tudatosságban felfelé haladni, akár az egyének, akár kulturáltan alkotó és együttműködő emberi közösségek számára.

Tapasztalhatjátok a pénzügyi rendszer folytatódó szétesését. A látszólagos kilábalás a kártyavár megtámasztásának eredménye volt, de az építmény újra rázkódik.

Azt tanácsoljuk, ne féljetek a rátok váró változásoktól, tekintsétek ezeket a körétek emelt börtön falain megjelenő repedéseknek. Lépjetek át a réseken szabadságotokba. Teremtő istenek és istennők vagytok. Hatalmas erő van a kezetekben, bár eddig aludtatok és nem vettétek észre milyen hatalmas, amit birtokoltok. Remélhetőleg az Öbölbeli válság hatására felébred az emberiség többsége és követelni fogja az életet veszélyeztető régi módszerek használatának megszüntetését.

A Hathorok

2010. június 23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése