2013. június 23., vasárnap

Fénymunkások figyelem : hét új földi idővonal alakul ki a 4D-ben!

Fénymunkások figyelem :
hét új földi idővonal alakul ki a 4D-ben!

"Georgi Stankov már a június 10-i cikkében közzétette ( http://www.stankovuniversallaw.com/2013/06/simple-multi-dimensional-model-ascension/ ), hogy a Felemelkedés terve jelentősen módosult.
Arról van szó, hogy 2013. május 24/25-től kezdődően fokozatosan hét új parallel 4D-s Föld fog elkülönülni a mostani 3D-s Földtől. azaz hét új idővonalra kerül az emberiség nagyobbik része íly módon :

1. 800 millió lélek a felső 4D-s szintű idővonalra kerül, akik 300 millió 4D-s és 500 millió 5D-s lelkekből állnak, ők semmilyen katasztrófát sem fognak megtapasztalni, az átmenet harmonikus lesz,
2. 400 millió lélek olyan idővonalra jut, akiket csak nagyon enyhén fognak érinteni az átalakulásokkal járó katasztrofális változások,
3. 500 millió lélek mérsékelt módon fogja megtapasztalni a katasztrófát,
4. 400 millió lélek ugyanezt katasztrofálisabban éli át,
5. 300 millió lélek súlyos katasztrófaként,
6. 200 millió lélek nagyon súlyos katasztrófaként,
7. 700 millió lélek a legsúlyosabban, mivel június 28-án egy mágneses pólusváltást is megtapasztal!
_________________________________
A 4D-s idővonalakra került lelkek összesen : 3.300 millió lélek

A 3D-s Földön maradt lelkek száma : 2.700 millió lélek, ez tulajdonképpen a 8. idővonal, melyről a 6 milliárd főnyi emberiség 55%-a leválik hét szinten.
( Magyarázat : Stankov koncepciójában a humanoid emberiség létszáma valójában csak 6 milliárd, mivel 1 milliárd nem-humanoid is pillanatnyilag köztünk él, akiknek teljesen más az idővonaluk és semmi közük az emberiséghez! )
Tehát fénymunkások/ csillagmagok készüljetek, és főleg : ne féljetek, mert ha szívetekben a magasabb élet utáni vágy már megvan, ( azaz semmilyen kataszrofális élménnyel már nem kell feltörni az egót, hogy nyisson a szeretet felé ) akkor bizonyos, hogy az első, legmagasabb idővonalara kerültök, amely ráadásul csak ideiglenes állomás az 5D felé!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése