2012. április 24., kedd

Orfeo Angelucci - A „csészealjak“ titka


Ennek a könyvnek magyarra fordítását a www.spiritufo.ditro.hu oldalról vettem át, köszönet a fordítónakBorosnyay Gábor-nak áldozatos munkájáért.A könyv 
Orfeo Angelucci találkozásait, élményeit meséli el földönkívüli barátainkkal, még az '50-es évekből, valamint az általuk átadott tanításokat, megfigyeléseket, figyelmeztetéseket!
Nagyon ajánlott elolvasni, ez egyike azon kevés fizikai ufo-kontakt könyveknek, mely magyarra is lefordításra került!
Következzen hát a könyv és a linkek a további olvasáshoz!
"Végre hat évtized után közzétehetjük magyar nyelven is az ötvenes évek spirituális UFO-kontakt-kapcsolatainak egyik alapművét, mely szintén erőteljesen rámutat, hogy a pozitív ufójelenlét mögött valójában az angyali hierarchiával egy szinten dolgozó magasan fejlett civilizációk lényei, kozmikus testvéreink állnak, akiknek mai napig nem változtak a céljaik : megmenteni az önmaga tragikus helyzetét felismerni képtelen emberiséget a biztos pusztulástól és ugyanakkor felemelni - ha lehetséges - minden embert egy magasztos létállapotba! - Hálánk és köszönetünk a magyar fordítónak, aki nem csak fáradságos munkával lefordította ezt a könyvet, hanem spirituális személetével a magyar nyelvterületen egyedülállóan már a kilencvenes években elkezdte folytatni a német Karl Ludwig Veit által az ötvenes években megalapozott és minden negativitástól megtisztított spirituális UFO-kutatás vonalát! - A 2011-ben létre hozott saját honlapunk az ő munkásságuk szellemében született, mivel a magyar nép ufó-ügyben szándékosan évtizedek óta tudatlanságban és sötétségben van tartva. - Adassék hát minden olvasónak, hogy e könyv olvasása is elősegítse a spirituális ébredését és egy magasztos létállapotba való emelkedését!" (Spirituális UFO-kutató - www.spiritufo.ditro.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése