2011. június 30., csütörtök

Magyarság - múlt és jövő - hibák és lehetőségek

0 megjegyzés
Egy rövid és frappáns történelmi összefoglaló és útmutató a jövőre nézve a magyarságról Tamástól a Felemelkedés fórumról:

"Nagyon örülünk Ildikóval, hogy minden olyan magyarnak benső boldogságot okozhatunk, aki spirituálisan érett erre az eredeti haza-felismerésre! ( Bár tisztában vagyunk vele, hogy ezzel párhuzamosan egyeseknél ellenállást és értetlenkedést is válthatunk ki.)

Másrészt Trianonnal kapcsolatban nem teljesen tudom osztani az álláspontodat, hogy a kisantant országai esély kaptak arra, miután bekebelezték a magyarokat, hogy megtanulják a szakrális magyar nyelvet.

Ez ugyanis a történelmi Magyarország keretei között sokkal hatékonyabb volt! - Bár maga a történelmi Magyarország sem volt igazán magyar - ez egy alaptétel számunkra, amely most még elválaszt minket mind a konzervatív, mind a nemzeti romantikus vonaltól.

A magyar ugyanis eredetileg egy szakrális nép ( mint a tibeti, az ősi egyiptomi, az etruszk, a szumír, a kecsua, maja, hopi, sziú stb. ), ez azt jelenti, hogy egész létét, életet nem-földi erők, hanem magasabb csillagerők irányították.

Egy ilyen erőkre hangolt népet lehetetlen egy sémi vallásossággal és indogermán merev bürokratikus államszervezettel összekötni!

Mert ha összekötik, akkor meghal - másképp nem is történhet.

Akkor is, ha testileg még él, de lelkileg már halott - és ez 1000 éve tart!

Minden magyar - ha normális - ezt a konfliktust pszichéjében ennyi ideje érzi, és ennyi ideje tart a folyamatos pótcselekvése, mind a politikában, mind a társadalom minden területén, így a családi-egyéni életében is.

Géza-István óta a folyamatos önfeladás jellemző a magyarokra, akkor is, ha voltak kisebb kivételek az uralkodók sorában, de az alapvető elfajulást ők sem tudták megakadályozni.

Viszont ez az önmagunktól való elidegenedés folyamata egyáltalán nem úgy ment végbe, mint ahogy ezt hivatalosan tanítják, azaz úgy, hogy Istvántól kezdve ripsz-ropsz csak úgy nyugati mintájú társadalom lettünk, és beállt mindenkinél a teljes amnézia, vagy úgy, ahogy pl. a Honfoglalás vagy a Sacra Corona c. filmben ábrázolják a magyarokat - román parasztként, dísztelen fellahruhában!

A 10-11. századtól a 17. század végéig ugyanis a Kárpát-medence perifériáján lakó magyarság még őrzött a tudatában bizonyos szakrális emlékeket, ami az égi eredetével függ össze, gondoljuk arra, hogy Székelyföld egyes területein vagy Beregben a pásztorok rovásírással jegyezték fel a fontosabb eseményeket maguknak, még 700 évvel István után is!

Nem véletlenül, ugyanis a latin betűkészlet teljesen alkalmatlan a magyar nyelv hangjainak a jelzésére.

És bizony - ezt kevesen tudják - igazából csak a Rákóczi-szabadságharc után állt be a magyarságnál a teljes amnézia, az ősi eredet emlékének teljes elvesztése!

Utána már csak 100%-ban a nyugati eszmék alapján magyarkodó uralkodóosztályt és értelmiséget látunk, akiknek bár a szándékuk olykor nemes volt, de nem volt tudatosságuk arra ( a tudatosság első fokon az eredeti hazára való emlékezést jelenti!!! ), hogy a sémi vallásos mítosz és az indoeurópai deszakrális népek tömegei és materialista tudománya között megtalálják azt a vezérfonalat, mely feloldja az önmaguk lelkében dúló harcot és feszítő ellentmondást!

Ez a belső lelki harc pedig Kölcseytől Petőfin át egészen Adyig jól látszik!

Nem véletlen, hogy Kölcsey himnusza lett a nemzeti himnusz, mely nem más, mint egy sémi isten előtt való leborulás apoteózisa! - a velejáró el nem követett bűnök miatti vezekléssel együtt.

Így míg a környező népek a semmiből csiholt nacionalizmusok vezérlete alatt a nem létező dicső múltjukat énekelték meg a himnuszaikban, addig a magyarság már a reformkor végén elkezdte az aktuális el nem követett bűnök miatti vezeklést :

- 1849-es fegyverletételt ( Egyáltalán nem volt szükségszerű a vereség, vagy az, hogy már akkor Magyarország ne függetlenedjen a Habsburgoktól, ha pl. a tábornoki kara, élén Görgeyvel nem lett volna kettős kötődésű - azaz szabadkőműves! )

- 1867-es Kiegyezést, mely elsősorban pszichológiailag taposta sárba a magyarság maradék önbecsülését is a mindennapi kicsinyes kompromisszumokban ( megelőlegezve a Kádár-korszakot ), amely a magyarság lelki típusával ellentétes és idegenek által véghez vitt erőltetett modernizációt is jelentett.

- és mikor eljött 1914, a magyar bakák már 'Ferenc József azt üzente...' nótával mentek a frontra.

- 1920-ra pedig teljesen természetesen módon jött létre Tria-non, azaz a Három Nem - ébresztő Barátaim! -,
mert ekkorra a magyarság már háromszorosan tagadta meg az eredetét :

1. Géza-Istvántól kezdve az égi magyarságot, a szíriuszi energiákat,

2. A felvilágosodás korától a földi ( hun-etruszk-szumír stb. ) eredetét,

3. A Kiegyezéstől kezdve önmaga isteni eredetét, azaz lelkileg is materialista lett.

A környező népek ezalatt a semmiből ( persze nem kis szabadkőműves hátszéllel ) egy dicső, azaz vállalható múltat teremtettek maguknak, és éppen ezért bizakodóan tudtak a jövőbe is nézni!

És az élet egy dinamikus rendszer - erről már volt szó korábban - mindig annak adja a kezdeményezés jogát, aki pillanatnyilag a legdinamikusabb, teljesen függetlenül attól, hogy az a szándék az adott kor erkölcsi ítélete szerint jónak vagy rossznak mondható, mert az élet, bármilyen élet, csakis dinamikus elemekből születhet! ( Ezt már Nietzsche is felfedezte. )

És az Élet nyilván az egész 20. században nem azt a magyarságot fogja választani, amely még Trianon után is az el nem követett bűneit akarja mindenáron vezekelni és aminek következtében a világ legelöregedettebb, legöngyűlölőbb, legbetegebb társadalma lett!

- Van azonban egy jó hírem!

Ez jó hír, melyet valójában a 'remény' szóval lehetne kifejezni, éppen akkor tűnt fel, mikor a Trianoni szerződést aláírták :

Nézzünk rá először a történelmi Magyarország térképére!

Mit látunk? Mármint ha a régi Magyarország alakját nézzük?

Egy bálnát, Barátaim, egy cethalat! Azt, amely már Jónást is lenyelte!

Minden megvan rajta : a kis farok, a nagy fej és test, mindez
halszerűen, azaz a Halak-korszak energiájában!

De abban a pillanatban, mikor a nemzetközi szabadkőműves vezérkar örömtáncot járt, hogy az Új Világrend utolsó európai akadályozó tényezőjének is megadták a halálos döfést, abban a pillanatban a maradék Magyarország mivé alakult át?

Nézzétek csak most meg ilyen szemmel a jól ismert mai Magyarország körvonalait:

Egy Vízöntő-jelképpé, egy pegazussá, egy szárnyaslóvá alakult át, mely szíriuszi energia!


Ó, ha ezt már 1920-ban is tudták volna!

Ó, ha lett volna egyetlen egy olyan ember is, aki nemcsak búsmagyarkodott volna tovább, hanem a szívére, a magyar szívére hallgatott volna, akkor spiritualitásban is hamarabb felébredt volna a magyar nép érett része, és minden további tragédiájának a tapasztalata fölösleges lett volna!

Így függ össze tehát nagyon is szorosan az eredetünkre való emlékezés és egy nép sorsa!"

Londoni ufó-észlelések

5 megjegyzés

Kedves mindenki!

Örömömre szolgál, hogy megoszthatom veletek ezeket a videókat, amelyek a június 24-ei (2011) londoni ufó-észleléseket mutatják 3 különböző helyszínről, ugyanakkor, nagyon jó minőségben (kételkedőknek ajánlom a 720p-t).

Közeleg a kapcsolatfelvétel ideje, amint ezt megígérték, amint az az előző bejegyzésemben is idéztem.








Tamás kommentje a Felemelkedés fórumról:

"Igen, éppen ezért lett ez a videó a vízválasztó :

Aki még ezt is tagadja, az a sötétséget szolgálja.

És különösen ezzel lepleződnek le a hivatalosan futtatott UFO-kutatók, hogy mindig is melyik oldalon álltak!

Mert itt nem olyan videóról van szó, amely tizenkettő egy tucat, hanem a földönkívüli testvéreink egy fontos jelzéséről.

Mi tudjuk, hogy egyáltalán nem véletlen volt, hogy pont a BBC felett jelentek meg, vagyis a hazuságipar egyik nemzetközi központjánál!

Mivel ezzel is egyértelműen jelezték, hogy a mi világunk valódi, említésre méltó eseményei mindig a hivatalos tájékoztatás falain kívül történnek!

Ez egyébként 60-70 év óta folyamatosan megtörténik, mert földönkívüli testvéreink módszeresen azokat az embereket és helyzeteket keresik, melyek a hivatalos média és tudomány számára értéktelennek tűnnek!

Ebben azonban van egy finom humor is.

Gondoljuk arra, hogy pl. George Adamski hajdanában csak 12 km-re lakott a világ akkori legnagyobb tükröstávcsövétől, a Mont Palomar-obszervatóriumtól!

És Adamski 1946-tól folyamatosan észlelt kis 15 cm-s távcsövével kutatóhajókat is, és anyahajókat is. Sőt, tőle származnak az újkori történelem első legjobb minőségű ufó-felvételei, és így még mielőtt 1952-től fizikai kontakt lett volna, már világhírű volt a felvételei és ezekkel kapcsolatos előadásai révén.

Míg eközben Mont Palomar természetesen folyamatosan hallgatott!

Hát itt van az irónia, melyet a földönkívüliek, mivel jó humorérzékük is van, rögtön vesznek!

De azt is tudom, hogy minden rövidesen napvilágra kerül, még az is, hogy mit észlelt valójában M
ont Palomar mondjuk csak 1945-55 között!"

2011. június 13., hétfő

ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL - 100. bejegyzés

1 megjegyzés

Igen, elértem a 100. bejegyzésemhez a 1.5 éve alakult blogomon és nagy örömömre szolgál, hogy ezt a hírt oszthatom meg veletek, miszerint nagyon közel van már az Első Kapcsolatfelvétel ideje a földönkívüli testvéreinkkel, mely egyben új fejezetet nyithat meg az emberiség történelmében és mindenki személyes fejlődésében és tudatosulásában.

Olvassátok szeretettél és nagy örömmel Mihály Arkangyal legújabb közlését, valamint lentebb Tamás hozzászólását a Felemelkedés fórumról.

Mihály Arkangyal Üzenetei Június 10, 2011

"Archaea FAITH és Mihály Arkangyal – Az eljövendő Bejelentések / Első Kapcsolatfelvétel 6. Rész

Legyetek Üdvözölve Újra Szeretett Lelkek! Mihálynak és Nekem VÉGRE MEGENGEDTE az Atya és Anya Teremtő, hogy teljes egészében KÖZZÉTEGYÜK nektek, a Fény SZERETETT Fivéreinek és Nővéreinek, a Teljes Közzétel és ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL Isteni Időzítését.

Mihály: EZ AZ a Pillanat Szeretett Lelkek, Amikor az Én Szeretett Faith-em és Én MINDKETTEN arra lettünk Vezetve – Nem, Sokkal inkább arra lettünk PARANCSOLVA, HÚZVA és TASZÍTVA SZENT SZIVÜNK LEGMÉLYÉN – hogy VÉGRE Világos Információval Szolgáljunk a Hivatalos Közzétételek és az Első Kapcsolatfelvétel Isteni Időzítéséről.

MIHÁLY és FAITH: KEREKEN KIMONDVA…. AZ ATYA és ANYA TEREMTŐ ELRENDELTE, HOGY AMENNYIBEN a NYÁRI NAPFORDULÓ reggeléig, 2011 JÚNIUS 21.-e NAPFELKELTÉIG, NEM KERÜL SOR TELJES, HIVATALOS és ÖNKÉNTES KÖZZÉTÉTELRE, ami ELISMERI a FÉNY GALAKTIKUS FEDERÁCIÓ és BARÁTSÁGOS FLOTTÁINAK, VALAMINT JÓINDULATÚ LÉNYEINK jelenlétét – az EGÉSZ FLOTTÁNK azt a PARANCSOT KAPTA, hogy RÖVIDDEL ezután, ÁLCÁZOTT HAJÓINKAT Egyszerre Megmutassuk!
Faithnek és Nekem SE nem áll MÓDUNKBAN SE nem áll SZÁNDÉKUNKBAN egyenlőre felfedni a Pontos Dátumot, Nagyon Egyszerű ok miatt: Az UTOLSÓ MEGMARADT Sötét Összeesküvők NYÍLTAN RÁVETNÉK MAGUKAT erre az információra és azt arra HASZNÁLNÁK fel, hogy Amennyire csak Erejükből kitelik, MINÉL TÖBB FÉLELMET KELTSENEK holmi “Idegen Invázió” gyanánt!

A NAPNÁL IS VILÁGOSABB KELL, HOGY LEGYEN: AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL KÜLDETÉSE NEM, NEM IS LEHET SOHA HOLMI ELLENSÉGES LÉPÉS AZ EMBERISÉG ELLEN!!! Ez Egy Olyan Dolog ami ABSZOLÚT NEM Tűr meg Semmi KOMPROMISSZUMOT!!! Sem a Teremtő, sem pedig a MENNYORSZÁG NEM FOGJA MEGENGEDNI, hogy az Első Kapcsolatfelvétel TÖRTÉNELMI Küldetése Bárminemű További Késedelmet Szenvedjen a Sötét Összeesküvők Miatt.

A Sötét Összeesküvők MÉLYSÉGESEN SZERETNÉK, ha KÉPESEK Lennének Megakadályozni a Mennyországnak és az Atya-Anya Teremtőnek az Emberiség és Gaia Mennybemenetelére irányuló Tervét!!! Szeretett Lelkek, Nagy ÖRÖMÜNKRE szolgál Mihálynak és Nekem, hogy VÉGRE KÉPESEK vagyunk egy SOKKAL VILÁGOSABB Ismeretettel Szolgálni a Hivatalos Közzétételek és az ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL “Időzítéséről”

Szeplőtlen Szeretettel és Örömmel,

ÉN VAGYOK Mihály és ÉN VAGYOK FAITH."



http://felemelkedes.forumx.hu/viewtopic.php?t=15&mforum=felemelkedes

Kérdés: "Ez azt jelenti, hogy a világ minden pontján, minden városában több ezer fényhajót fogunk látni mindenki a maga területe felett? Én már nagyon várom ezt az eseményt."

Válasz: "Igen, azt jelenti!

De abban a pillanatban, hogy ez benned tudatosul, már meg is változtál, vagy legalábbis a változás megindult Benned : kozmikus ember lettél, az új, Vízöntő-korszak embere!

Másrészt rá kell mutatni egy nagyon fontos szempontra, amely miatt a külső átalakulás kezdetét sok spirituálisan éretlen még az utolsó pillanatig valami idegenszerűnek, sci-fisnek tekinti.

És teljesen mindegy, hogy eddig materialista vagy idealista volt, de mindenképpen földközpontú!

Ha utóbbi néhány ezer év vallásos elképzeléseit és mitológiáit többé-kevésbé ismerjük, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez volt a ( bukott ) emberiség gyermekkora : az asztrális vágyfantáziák kivetülése, mely a földi élet hangsúlyát elsősorban a túlvilágra, azaz a Földünk óriási asztrális tereire helyezte!

Viszont lehetetlen, hogy a Lélek végtelenségig maradjon ebben a gyerekes tudati színvonalon - bár sokan manapság nosztalgiával tekintenek vissza rá -, ezért kozmikus impulzusok hatására a 17. század elejétől fokozatosan az egész emberiség rendelkezni kezdett a racionális agytudat képességével.

Ennek viszont az lett a következménye - mint mindig, amikor valami nem tudatos -, hogy az emberiség átesett a ló túlsó oldalára, azaz az anyagtestben teljesen tudatos lett, míg az asztráltudat visszaszorult a tudatalattiba.

Az anyagtudatnak viszont sokkal kisebb a hatókörzete ( akciórádiusza ), mint az asztráltestnek, mert el ne felejtsük :
a régi ember a nappali életet tekintette álomnak, és az éjszakai áloméletét valóságosnak!

És bizony az anyagtestben teljesen "felébredt", tudatos ember nagyon korlátozott körülmények között találta magát, melyet joggal érzett akkor börtönnek, melyben ő maga egy leláncolt rab! ( A régi mítoszok mindig a medvével jelképezték az anyagtestet! )

Ez az első megdöbbentő börtön-élmény, mely a Lélek benső felismerőképességéből jött, aztán hamar eltűnt a racionális agytudat mindent maga alátipró hurrá-optimista tevékenysége miatt.

Így az utóbbi 300 év emberi tudománya minden nagyszerűt tartalmazott - csak Lelket nem! Az ember teljesen elidegenedett önmagától, így a természettől is - ez elkerülhetetlen volt.

Ezt a drámát viszont vállalnia kellett, mert a racionális agytudat birtoka nélkül nincs továbbfejlődés, nincs belépés a Vízöntő-korszakba,
mely a vallásos-mitologikus gyerekkor és a racionális kamaszkor magasabb felnőtt szintézise!

Ez a szintézis pedig - mint említettem - kozmikus tudatot jelent, azaz azt, hogy az ember valójában már nem egy bolygó polgára, hanem egy nagyobb egységé : egy naprendszeré vagy egy galaxisé! - ez elkerülhetetlen, ez maga a tudatállapottal jár együtt!

Így valójában ebből az eljövendő tudatállapotból nézve az Első Kapcsolatfelvétel a Kozmosz egy jól ismert rutineseménye, mely milliárdszor előfordult már más bolygói rendszereknél, mikor az adott bolygó népessége tudatszintet váltott - és ahogy milliárdszor elő is fog fordulni.

A galaktikus űrjárművek pedig első pillanatban az új tudatállapot legkézenfekvőbb kifejezési formái, mivel az emberi élet hangsúlya a kozmoszra és annak állandó felfedezésre tevődik át, és nem arra, hogy állandóan egy bolygón gubbasztva elméletileg fecsegjünk olyan dolgokról, amit sohasem tudunk megtapasztalni!

A csoda tehát itt van már előttünk!

Hiszen erre vártunk és erre születtünk - legalábbis ebben az inkarnációban!

Hamarosan minden, ami a régi világra, ami a régi tudatra emlékezetet, véget ér - mintha soha sem lett volna!

De véget ér a kommunikációnak ez a formája is hamarosan : az internet, mely eddig egy szükséges rossz volt.

A galaktikus kommunikációhoz/információhoz való hozzáférés lehetősége után a megértésnek teljesen más formái alakulnak ki.

De az igazi szabadság érzésében már most részesülhetünk!
"

2011. június 2., csütörtök

Mandalák - kifestős

0 megjegyzés

Ezt a kifestős Mandalás könyvet nemrég találtam én is az interneten, megosztom veletek is.

Nagyon hasznos lehet, mindenki saját maga színezheti ki és az alapok már meg vannak rajzolva, így azzal nem kell bajlódni.

http://www.megaupload.com/?d=UCY9TIS5