2010. január 28., csütörtök

Síelés Bukarest utcáin

0 megjegyzés

Hogy mik vannak. Síelés az utcán a fővárosban.

2010. január 26., kedd

Történelmi videók

0 megjegyzés

Tudom, nincs most semmilyen nevezetes dátum - hacsak az nem, hogy ezen a napon "1564. január 26.-án: A trentói zsinat lezárásaként IV. Pius pápa elrendeli az egyház által tiltott könyvek listájának összeállítását" -, de legyen ilyen videó is fenn, mert a történelemről meg kell emlékeznünk és sohase felejtsünk.(Nézzétek meg, milyen szépek a székely-magyar lyányok a viseletben)



2010. január 25., hétfő

Wass Albert - A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATA

0 megjegyzés
Wass Albert

A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATA


Az Úristen kegyelméből azonban nincsen veszedelem a megmaradás lehetősége nélkül. Ha fölismerjük a veszedelmet, és él bennünk az akarat, hogy segítsünk magunkon, az Úr is velünk lesz! S ha már egyebet vénségemnél fogva nem is tehetek: szavakba foglalhatom a törvényt, mely részben minden nemzetre egyformán vonatkozik, de különösképpen a magyarra. És elnevezhetem ezt a törvényt A MAGYAR NEMZET HÉT PARANCSOLATÁNAK:


1. Tiszteld és szeresd a te Uradat, Istenedet, teljes szívedből, minden erődből, és rajta kívül más istened ne legyen. Bálványt ne imádj! A pénz mindössze eszköz, nem istenség. Érdekimádat, ön-imádat hamis utakra vezet embert és nemzetet egyaránt.

2. Magyar mivoltodat, az Úr legszebb ajándékát, meg ne tagadd soha! Őrizd, ápold, add át fiaidnak, mert csak addig marad rajtatok az Úr szeme, míg e nemzethez hívek maradtok. Ki nemzetét elhagyja: az Urat tagadja meg, s elvész nyom nélkül a népek tengerében.

3. De ne gyűlöld azt, aki más nemzethez tartozik. A gyűlölet méreg, mely megmérgezi az elmét, és gyűlöletet terem. Rokonod minden isten-fia ember, bármely nyelvet beszéljen is.

4. Szeress minden magyart, mert testvéred Ő: nemzeted fia. Segítsd és támogasd, mert közös hazát adott nektek az Úr. Ki testvére ellen fordul, vagy megcsalja azt: önmagát rövidíti meg ezzel, saját nemzetét gyöngíti, s az Úr parancsa ellen vétkezik. Ki széthúzás magját veti el: romlást arat.

5. Ki bántja a magyart: téged is üt. Nemzeted jussát, igazát védeni kötelességed. Csak úgy lesztek erősek, ha megvéditek egymást. Bárki magyar vesztesége a te veszteséged is.

6. Légy becsületes, tisztességes és igaz! Ezek azok az emberi értékek, melyeken nemzeteknek, országoknak épülniök kell. Hamis szó, hamis cselekedet ingoványba vezet. Aki csalásra épít: nyakát töri. A felelőtlen ember homokra épít, amit elfúj a szél, és elmos az eső. A becsületesség olyan, mint a sziklakő: kemény és maradandó. Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövendő az igazaké. Haladj csak bátran a becsület és tisztesség útján, a jövendő az igazakkal van.

7. Legyetek bátrak és hűségesek egymáshoz és a magyar nemzethez, mert az Úr szereti a bátrakat és a hűségeseket, s megsegíti azokat, akik az igazság útjain járnak.

Őrizzétek szívetekben ezeket a parancsolatokat, s meglássátok: az Úr veletek lesz!

(1993. május)

A spárga meggyógyítja a rákot?

0 megjegyzés
"Spárga (növény)

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evőkanállal vett be belőle reggel és 4 evőkanállal később a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo-tablettákat szed a 3-as típusú tüdőrákra. A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten. A onkológus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.

A cikk:
"Néhány évvel ezelőtt egy ismerősöm kutatott a spárga után, akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkről "Spárga a rák ellen" kiadva Cancer News Journal, 1979. decemberi számában. Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam az információkat:

Egy biokémikus vagyok, aki specializálódott az egészséges táplálkozásra az elmúlt 50 év során. Néhány évvel ezelőtt hallottam Richard R. Vensal, D.D.S. felfedezéséről a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozom ezzel a témával. Összegyűjtöttünk számos kedvező történetet és most közreadunk belőle néhányat:
1. eset: Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült. Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.
2. eset: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül. Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan működtek. 
3. eset: Egy férfi, akinek tüdőrákja volt és 1971 március 5.-én műtőasztalra került. A műtétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5.-én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.
4. eset: Egy asszony évek óta bőrrákban szenvedett. Többféle bőrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bőrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bőre teljesen rendbejött. Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdődött. 10 alkalommal esett át vesekő eltávolításon, le volt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának tulajdonítja a veséje gyógyulását is.
Nem voltam meglepve az eredménytől, mert mar 1854-ben a Pennsylvania- i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerű használatáról a vesekövek gyógyításában a 'The elements of materia medica' cikkében. Megjegyzendő, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a spárga vesekő elhajtó hatásával.

Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományi szervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást. Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerűsítse a jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetről kapjunk információt, melyekkel sikerül meggyőzni a kételkedő egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásról.

A kezeléshez a spárgát megfőzzük (használhatunk konzerv spárgát is, épp olyan jó, mint a friss). A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom, ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat. A megfőzött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hűtőszekrénybe. Alkalmazás: 4 evőkanállal enni belőle reggel és 4 evőkanállal este. A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével. Lehet hígítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt. Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben.

Mint biokémikus megvagyok győződve a régi mondás igazáról, "ami a gyógyításra jó, az a megelőzést is elősegíti." E teória alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk a spárga pürét, mint italt az étkezéseink kísérőjeként. Mi 2 evőkanányit hígítunk vízben az ízlésünknek megfelelően. Én forrón iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja. Mióta ezt iszogatjuk a rendszeresen végzett vérképvizsgálatok eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk. Mint biokémikus széleskörű tanulmányokat folytatok a rákbetegségek különböző fajtáinak a gyógyítását illetően. Az eredmények alapján megvagyok győződve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában. A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktív szerepe van abba, hogy megakadályozza a sejtek növekedését. Ez okból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését. Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyőzésében és az egész testre üdítőleg hatnak. 

Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A US National Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabban tesztelt növény, mely tartalmaz glutathione- t. Ezáltal sikeresen használható a rákbetegségek gyógyításában.

Terjeszteni ezt a hírt ... ez a legönzetlenebb dolog, mit bárki megtehet."

Meditációs videó kezdőknek

0 megjegyzés

Pihentetni akarjuk elménket, választ akarunk kapni egy kérdésre, kapcsolatot akarunk teremteni Istennel, netán Belső Énünkkel? Asztrális élményeket szeretnénk megélni? Egyénenként változó, de erre egyik legjobb módszer a meditáció, másik meg az álom.

A meditáció technikájáról itt egy bemutató videó, hogy tudjuk, hogyan kezdjünk neki.

2010. január 24., vasárnap

Autonómiát Székelyföldnek!

0 megjegyzés

Autonómiát Székelyföldnek!

Nem ezt mondja a videóban szereplő román nemzetiségű politológus, egyetemi tanár, elnöki tanácsadó úriember, hanem azt, hogy Köztársaságot a magyaroknak/székelyeknek!

Érdemes megnézni és látni, hogy még vannak normálisan gondolkodó román értelmiségiek a Kárpátokon túl is.

 

Mi is az a HAARP?

0 megjegyzés

A HAARP (hárfa) egy betűszó, a High Frequency Active Auroral Research Program, vagyis a Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program (esetleg Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Aktív Program, neadjisten Aktív Magasfrekvenciás Sarki Fény-kutató Program) rövidítése. A washingtoni védelmi minisztérium menedzseli (mégpedig a Légierő és a Haditengerészet tudományos kutatólaborjai), de több híres amerikai egyetem (például az UCLA, a Stanford, a MIT és a Cornell, hogy tényleg csak a legismertebbeket említsem) is a nevét adja az egészhez, ami azt mutatja, hogy elég komoly dologról van szó.

Hogy milyen fontosabb események köthetőek ehhez a szerkezethez? Lássuk:
1.) A halálsugár
2.) Időjárás-befolyásolás
2.1.) A Karácsonyi Szökőár
2.2.) A 2008-as szecsuáni földrengés
2.3.) A Katrina-hurrikán
3.) Az elektromosság távoli manipulálása
4.) Agykontroll

További részletekért és hatásainak leírásáért látogasd meg ezt az oldalt:

http://konteo.blog.hu/2009/10/05/a_haarp_osszeeskuves

A Vonzás Törvénye

0 megjegyzés

A Vonzás Törvénye az egyik legfontosabb törvény a (Multi-)Uni-verzumban.

Amire gondolsz, azt vonzod magadhoz, azt valósítod meg, tudatosan vagy tudattalanul.

De hadd beszéljenek a képek és hangok:



2010. január 23., szombat

Vonalkódok országelőtagjai vonalkód számok szerint csoportosítva

0 megjegyzés
Az élelmiszerek, kozmetikai termékek, háztartási papíráruk és háztartási vegyiáru termékek csomagolására kerülő vonalkódok (EAN-kódok, GTIN-kódok, GS1-kódok) ország előtagjainak (GS1-prefixeinek) listája vonalkód számok szerint csoportosítva.

Rövidítések magyarázatai:
* EAN (European Article Numbering) = Európai árucikkszámozás
* GTIN (Global Trade Item Number) = Globális kereskedelmi áruazonosító szám
* GS1 a globális szabványok terén működő nemzetközi szervezet.

Pl. Magyarország 599
      Románia 594

A további lista ezen a címen tekinthető meg:
http://fmcggyartok.blogspot.com/2008/09/vonalkdok-orszgeltagjai-orszgok-szerint.html

Hogy tudjuk felismerni a gén-kezelt növényeket a címkéről?

0 megjegyzés

Egy amerikai blogon jelent meg egy cikk arról, hogyan lehet felismerni, hogy a szuper-hiper-marketekben árult gyümölcs, zöldség rendes-, bio- vagy génkezelt-e? Úgy, hogy megnézzük azt a címkét, amit ráragasztunk a megmérés után, amelyen egy 4-5 számból álló kód van.

Ha ez a kód 4-jegyű (pl. 4021), akkor normális körülmények között termelt növénnyel van dolgunk.
Ha 5-jegyű és 9-essel kezdődik a számsor (pl. 96584), akkor bio-termék.
Ha viszont 5-jegyű és 8-assal kezdődik (pl. 86584), akkor sajnos gén-módosított az illető "termék".

Jó erre azért odafigyelni!


Forrás: http://floridecires7.blogspot.com/2009/07/cum-recunoastem-un-fruct-modificat.html

Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)?

4 megjegyzés
 "Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)?

1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ezt akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki! [ez valószínű működik, de potyára nem akarom zavarni őket:P]

2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót. megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát! [próbáljátok ki, nekem nincs kocsim - azt mondják, ez nem működik]

3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod. [azt mondják, ez nem működik] 

4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.

Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. [ez működik]

Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát.

Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni.

Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni. Ezért hát küldd tovább minden ismerősödnek. És ne felejtsd el felírni és biztos helyre tenni a sorozatszámodat."

Azt azért még érdemes hozzátenni a cikkhez, hogy állítólag a mobiltelefon folyamatosan (2 mp-enként) küldi a jeleket az adóvevőnek, kérdés, hogy a helymeghatározáson kívül miért? Talán mert folyamatosan lehallgatják a telefont (na nem élőben) és folyamatosan regisztrálják a mobiltelefon által küldött hangokat - talán a mikrofon csücsüljön hiába, ha nem beszélgetünk rajta? - egy központi számítógépen, egy, az mp3-nál is jobb tömörítési eljárással, viszont sokkal jobb hangminőségben, ami által a beszélő hangja is felismerhető professzionális szoftverekkel.

Másik érdekesség, amit tudni kell, hogy ez a lehallgatósdi akkor is működik, ha a telefon ki van kapcsolva, sőt, még akkor is ha az akkumulátor vagy a SIM kártya ki van véve, mivel minden telefonnak (állítólag) van egy beépített aksija.

2010. január 22., péntek

Supreme Master internetes TV magyarul

0 megjegyzés

Nemrég küldték nekem is ezt az internetes tv oldalt (ami már pár napja jobboldalt a főoldalon is megtalálható), nagyon jó videók vannak rajta, mindenféle témáról, legfőképpen a lelkiségről, de a vegetáriánusságról, történelemről szólóak is, sőt még fény- vagy levegő-evő embereket is bemutat. Érdemes belenézni. Az oldal magyarul van, de a videók angolul, de több-nyelven feliratozva, magyarul is!

http://suprememastertv.com/hu/?langdir=1

2010. január 20., szerda

Bivolaru, a guru

0 megjegyzés

Biztos néhányan még emlékeztek arra a botrányra ami 2004-2005 körül volt Gregorian Bivolaru körül. A tv-ben, s mindenféle médiában minden rosszat rámondtak, kitaláltak, rábizonyítottak stb. De vajon biztos ezek igazak voltak, vagy az összehangolt támadássorozat hátterében egyéb áll/t?

Hadd beszéljen maga Bivolaru - (egyik) rövid beszéde megtalálható magyarul is az interneten, olvassátok el, s utána gondolkozzatok el, vajon kinek van igaza, és tényleg annyira rossz ez az ember?

http://www.scribd.com/doc/24876183/Gregorian-Bivolaru-leleplező-beszede

Magyar nyelvtanulás románoknak az interneten

0 megjegyzés

http://www.nebulo.ro/

Nem rossz ötlet, én támogatóm, nagy köszönet a készítőnek a tanulók nevében is!


2010. január 19., kedd

Mit gondolnak rólunk a románok

0 megjegyzés


Figyeljétek meg azt a mentalitást, amit mutatnak. Azt már meg sem jegyzem, hogy olyan magyar akcentussal beszélnek és olyan szépen mondják ki a magyar neveket (lásd Mátyás és Brassai), hogy azt kell higgyem, hogy vagy magyarok vagy elrománosodott magyarok, vagy "korcsitúrák", ahogy az egyik taxis megjegyezte Mátyás királyról.

Kapcsolódó anyagok: http://tihiczika.wordpress.com/2010/01/18/clujul-ca-disneyland/
http://koliver.wordpress.com/2009/12/29/mit-gondolnak-rolunk-egyes-ertelmisegi-romanok/

Indiánok és magyarok

0 megjegyzés

Dakota-lakota indiánok

Mi köze van ennek a két, földrajzilag nagyon távol eső népcsoportnak? Nagyon is sok! Lássuk, miért! Több kutató és egyszerű ember találkozott már úgy Dél-, mint Észak-Amerikában olyan törzsekkel, akik nagyon is sok rokonságot mutatnak a mai magyar néppel (és így természetesen minden hun néppel). A dél-amerikai indiánok jeles kutatója Móricz János volt, aki sajnos tragikusan végezte (azt mondják baleset volt, kiesett az ablakon, de én nem hiszek az ilyen meséknek, inkább megölték, mert túl sokat tudott vagy mert nem akarta elárulni a titkokat (titkos helyek, bejáratok, aranylemezek), amik felfedezésére jutott). Egyik ilyen törzs a dél-amerikai Bélák(!) törzse - erről az Arvisura (később jobban kivesézett forrás) is említést tesz,  Béla vezér, aki Ordosz-ból (mai Kína) indult útnak Észak-Közép-Dél-Amerika felé, szintúgy Csaba és Kuszkó vezér is Kr.e. 1680-ban. (Részletek és forrás: Arvisura kivonat - 525 oldal - 101-103.o.). 

S mit találtak az Észak-Amerikában kutató magyarok az indiánoknál?

"A Dakota indiánok lakota törzsénél tett látogatásomkor nyelvész és történész apámmal együtt vettem részt a kisiskolás indián gyerekek anyanyelvi számtanóráján. Az egyszeregyet dalolva fújták, valahogy így:(énekelve) "Ketó ketó hetyen topa, ketó ketó hetyen topa." Apám úgy tántorgott ki az ajtón és a fűben négykézlábra ereszkedve skandálta a hallottakat. Azt illusztrálta, hogy a topa a négykézlábra esett ügyetlent jelenti, mely régen a négy magyar szinonim szava volt. A "ketó" értelmezése nekem se jelentett gondot. Apám elmondta, hogy 1910-ben, szenyéri iskolájában így tanulta ezt az egyszeregyi részletet: "Kétszer kettő legyen négy". Ezt a "legyent" később több, 90 év körüli ember is megerősítette, ők is így tanulták a századelőn. Mivel hazafelé a lakotákkal rokon oglalák földjén jöttünk át, megálltunk, és egy indián kisfiútól megkérdeztem: "Mondd, hogy mondjátok ti a saját nyelveteken azt, ami angolul így hangzik: two by two is four (kétszer kettő, az négy). "On pár on pár lecsen topa" volt a meglepett gyerek válasza. Pedig nekünk volt sokkal több okunk a meglepődésre, hiszen most egy másik, és nálunk is élő szóval fejezték ki ugyanazt. Az "on" szinte a világ valamennyi nyelvén egyet takar. A pár magyarul most is kettőt jelent. Tehát a jelentés: "Egy pár x egy pár legyen négy"."

S ha még ez sem elég bizonyíték, akkor itt van még egy:

"Mert pl. egy lakota-sziú tanácskozó tűznél is elhangzanak ilyen szent mondatok (ezek elmondása ott kötelező) :

" Rakattu ja dizet,
Ill ja füsti Hezod.

Wakonda Dédpa
Azt mö nek Atonhe!"

( Megrakták a tüzet,
Száll a füstje Hozzád

Nagy Szellem Ősapa,
Add meg nekünk Szellemed! )
"

Források: http://sj356.multiply.com/journal/item/43/43
http://www.arvisura.van.hu/keret.cgi?/indianmagyar.htm  - ez a cikk nagyon jó, mivel itt azt is leírja egyebek között, hogy Dr. Simon Péter és felesége magyarul lefolytatott beszédét az indián takarítónő megértette - Kanadában!

2010. január 18., hétfő

Miért nem a Jobbik fogja hozni a megváltást Magyarországon?

2 megjegyzés

A Jobbik „Radikális változás” c. országgyűlési választási programjáról


"A Jobbik nyilvánosságra hozott választási programjával egyértelművé vált, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon az összes fizetett párt a szabadkőművesek „piaci fundamentalizmusának hittételét” (Soros György neoliberalizmus-meghatározása) támogatja.

A Jobbik eddigi megnyilvánulásai azt a látszatot keltették, hogy választási programja (http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf) címe szerint a válság okának megszüntetését, vagyis gyökeres (latinosan: radikális) változást fog jelenteni, de csak a válság következményeit ígéri megszüntetni, az okok (tehát a változtatás feltételeinek) változatlanul hagyása mellett. Márpedig az ok természetszerűen újratermeli az okozatot.
Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a globális diktatúra hozta létre a Jobbikot, és mesterségesen keltették az „üldözött” látszatát annak érdekében, hogy a húsz éve hatalmat gyakorló pártokban csalódott választók benne lássák a megoldást, annak érdekében, hogy a liberális-kapitalista érdekek tovább érvényesüljenek.

A globális diktatúra teljessé akarja tenni a liberális választékot a magyar parlamentben, hogy a választók félrevezetését „demokratikusan” biztosítsa.
Ez a következő színek keveréke (nem összhangja): a baloldali liberálisok (MSZP), az oldal nélküli konzervatív liberálisok (MDF-SZDSZ szövetség), a jobboldali konzervatív liberálisok (FIDESZ) és a jobboldali újszabadelvűek (Jobbik). Az ortodox baloldali liberálisok (MSZMP) parlamentbe kerülése most még bizonytalannak látszik.
Ha ez a kavalkád létrejön, akkor már csak egy kérdés marad:

a magyarok érdekeit miért nem képviseli senki a magyar parlamentben?"

"Vona Gábor programbemutatásában elmondta, hogy 22 kabinet többszáz szakértővel készítette a Jobbik programját. Kellett is ennyi ember, mert ez nem volt kis munka, hiszen a Szent Korona tagok PAJZS Szövetsége programadó jogszabály-tervezeteinek és programjának erejét kellett – a látszat megőrzése mellett és a rendszer-elvek lehetőség szerinti betartásával - lecsökkenteni."

"Abban is biztos vagyok, hogy azok, akik képesek a magyarság egyetemes érdekét látni, terjeszteni fogják ezt az elemzést éppúgy, mint azokat, amelyeket ez után írok a Szent Korona Értékrend szellemében, és a Szent Korona tagsággal kapott meghívásukat - azért, hogy az Igazság érvényesüljön - szolgálattevésükkel kiválasztottságra váltják."

Folytatás az eredeti cikkben:  http://szkszhu.szksz.com/100118.doc 

Kelt Szegeden, 2010. január 18-án.

Tisztelettel:
dr. Halász József,
a Szent Korona tagok PAJZS Szövetségének elnöke


Băsescut paranormális beavatkozással vádolták meg a román komcsik

0 megjegyzés









Úgy látszik, már a politikusokat is elérte a Foton-öv. Kezdenek tudatukra ébredni és ha még hivatalosan nem is (annyira) elfogadott a paranormális (valójában ezek normális) képességek jelenléte, már alkalmazzák úgy látszik. Vagy mindez mendemonda lenne? Nem hiszem. Pont ilyen magas szinten, ahol minden titkos és nem titkos technológia, eszköz, paranormális képességű emberek rendelkezésre állnak (persze, az ilyesmire mindig van pénz), s mikor már 30-40 éve Oroszországban és az Egyesült Államokban is hasonló kísérleteket folytattak(folytatnak), eredményesen, Romániáig ne jutott volna el ez, és nem használnák ki? Ugyan. Lesznek itt még meglepetések az elkövetkezendő években, csak figyeljünk. 


"Mircea Geoană, a román szociáldemokrata párt vezetője kijelentette: Băsescu az elnökválasztás döntő televíziós vitájában paranormális képességű személyek segítségét vette igénybe. Az "információt" Geoană felesége és több neves politikus, köztük Victor Hrebenciuc, Geoană kampányfőnöke is "megerősítette".

Geoană, aki szoros versenyben maradt alul a választáson, hangsúlyozta: tudja, hogy bukásának parapszichológiai jelenségekkel való indoklása gyerekes magyarázkodásnak tűnhet. Ugyanakkor azt állítja, hogy Băsescu két férfit bízott meg természetfeletti befolyásolással. A december 3-i televíziós vita során ők a kamerától jobbra álltak, illetve diszkréten megfigyelés alatt tartották és kísérték őt. Geoană szerint Băsescu hisz ezekben az erőkben, és a szovjet titkosszolgálat mintájára alkalmazza őket.
Mihaela Geoană, a politikus felesége elmondta, hogy a választási vita során ő maga is erőtlen volt, férjén pedig "energetikai támadások" nyomait érezte. Szerinte a férfi nem normális módon válaszolt a kérdésekre annak ellenére, hogy felkészült azokra, és korábban már több válaszlehetőséget is kidolgozott.
Hrebenciuc elmondta: az sem véletlen, hogy a kampány során több demokrata párti vezető, köztük Băsescu is, ibolyakék ruhadarabokat viseltek, valamint, hogy a vitát éppen egy csütörtöki napon tartották meg. Ez a nap ugyanis az ezoterikában az "ibolyakék lángként" ismert szimbólum, a szín pedig a befolyásolásban segít.

Hrebenciuc felszólította a sajtót, hogy az információt ne kezeljék viccként."(sic!)


Forrás: Kuruc.info, Realitatea Tv

2010. január 17., vasárnap

Háború a nemzet ellen I-IV. dokumentumfilm

2 megjegyzés
Jelenczki István új dokumentumfilmje azt a történelmi folyamatot mutatja be, ahogyan a belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és átjátsszák mindazt az örökölt és megtermelt tulajdont, amit őseink évszázadokon át létrehoztak.

"Az előadás kezdete előtt félórával emberek hosszú sora kígyózott a pénztáraknál. Minden jegy elkelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel, a szervezők nézőtéri pótszékeket helyeztek el. A mű hossza (5,3 óra) indokolttá teszi a részekre tagolást. A néző észre sem veszi az idő múlását, hiszen annyira leköti a filmben elhangzó információ halmaz. Összeesküvés elmélet áldozatai lettünk? A választ a filmből kapjuk meg.

Csodálatos képsor a kezdet, amelyet Benkő Ágnes, Benkő Dóra Rózsa, Raksányi Boglárka varázslatos hangja koronáz meg. Majd egy keményebb hangzás töri meg az angyali énekszót. Azé a gépezeté, amelyik a belső és külső hatalmi erők nyomására számolta fel a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át mindazt az örökölt és megtermelt felbecsülhetetlen tulajdont, amit őseink évszázadokon át, nagyszüleink, szüleink és mi magunk létrehoztunk. Cselekményét azon történeti dokumentumképek adják, amelyek által betekinthetést kapunk a rendszerváltásból hasznot húzó politikai elit nem éppen patyolat tiszta módszereibe. Tényfeltáró történeti dokumentum ez az utókornak. Súlyos témája nemcsak kór- de kártörténet is. Elszenvedője a magyar társadalom. Azok az emberek, akiknek az elmúlt évtizedekben sem beleszólása, sem pedig sejtése nem volt a háttérben zajló alkukról. Szereplői szakemberek, jogászok, közgazdászok, professzorok, történészek, közéleti személyiségek. Azok, akik az adott pillanatban talán fel sem fogták azt, hogy egy felszámoló gépezetnek akaratlanul is csavarjai lettek. Az elhallgatott igazságok felszínre kerülésével a nézőtéren feszültség érzékelhető, ami hol füttyszóban, hol pedig tapsviharban nyilvánul meg. Mindkét előadás végén vastapssal köszöntik a szerzőket és a jelenlévő szereplőket. Bombasiker!

A filmet ajánlom azoknak, akik nemzetünk jelenéért, jövőjéért aggódnak és más kontextusból kívánják szemlélni a múltjukat. A film részei egymáshoz szervesen kapcsolódnak, ezért komplexen érdemes megtekinteni." - Polgárinfo

1 rész - A háború megváltozott természete 
2 rész - Diktatúrából diktatúrába 
3 rész - Az ország felszámolása 
4 rész - Megtartó üzenet

David Icke - The Biggest Secret c. könyvéből - részlet

2 megjegyzés
Bizonyára néhányan már hallottak David Icke személyéről, aki legújabban a H1N1 influenza ellen védőoltás beadatásától óv minket, mondhatom joggal, egyik könyvéből idézek egy kis részletet.

Egy részlet David Icke, The Biggest Secret c. könyvéből:

"Az egyházakat és hitrendszereiket a következő céllal hozták létre:

1.Az eredeti bűnnel születtél, így egy értéktelen darabja vagy a létezésnek a bolygóra érkezésed pillanatától kezdve.

2.Csak a megváltóba vetett hited szabadíthat fel, és ez azt jelenti, hogy azt kell tenned, amit a papság mond.

3.Ha nem teszed, a pokol bugyraiban leszel elátkozva az örökkévalóságig.

Micsoda félelmet keltett ez a módszer az évezredek alatt!

A Római Katolikus Egyház üldözte, kínozta és megégette mindazokat, akik megtagadták, azaz nem követték vakon a kereszténység hitét. Emberek tízmilliói vesztették így életüket.

..A kereszténység Babilon vallása, és az volt a kezdetektől fogva.

 

Mai napig is, Róma és Olaszország a Testvériség (Dark Brotherhood, azaz a csipet csapat) egyik fő központja. A Vatikán is teljesen a Testvériség irányítása alatt áll, és az egyik legfontosabb bázisa is egyben.

A kereszténység, úgy, mint a zsidó és az iszlám vallás, az uralkodó hüllő faj tervrendszerének lényegi eleme: a női energia és az intuitív, multidimenzionális tudatossághoz vezető kapcsolat elfojtása. El vagyunk zárva a szeretet, bölcsesség és tudás legmagasabb szintű kifejeződésétől.

…A kereszténység a kezdetektől fogva egy hímnemű bástya volt, amit azért építettek, hogy elfojtsa a kiegyensúlyozó, harmóniát teremtő női energiát. A korai egyház alapítók, mint Quintus Tertullian megtiltotta a nőknek, hogy papok legyenek, és még beszélniük is tilos volt a templomokban. Csak 1545-ben szavazta meg a Római Egyház hivatalosan, hogy a nőknek is van lelkük.

…A keresztény egyházat azért hozták létre, hogy képviselje a túlzott férfi energiát, és, hogy az ősi tudást titkokban tartsa. Az egyház nagyon hatékony eszközzé vált arra, hogy a tudást elrejtse, és aztán saját rosszindulatú céljaira használja fel. A kiegyensúlyozó női energia elleni támadás vezetett a boszorkányüldözéshez, amely által a szellemi csatornákat (channeler), médiumokat, és látókat igyekeztek megsemmisíteni. A szellemi birodalommal történő kommunikáció a keresztény éra előtt mindennapos volt.

…A csakrákon keresztül energiát szívunk magunkhoz, és, ha a csakrák teljes mértékben nyitottak, hatalmas mennyiségű energiát vagyunk képesek magunkba fogadni, különösen az első, gyökércsakrán keresztül. Minél több energiát fogadunk magunkba, annál több hatalmunk van sorsunk irányítására és teremtésére. Életbevágó tehát azok számára, akik le akarnak alacsonyítani, és uralkodni szándékoznak rajtunk, hogy korlátozzák az energiamennyiséget, amit befogadhatunk.

És itt jön be a képbe a szexuális manipuláció. …A keresztény erkölcsi hozzáállás a szexualitáshoz lezárta a gyökércsakrát, és az energia, amit az első csakra mégis magába enged, a félelem és a bűntudat érzése által zűrzavarossá válik, amint találkozik a szexcsakrával és az érzelmi csakrákkal. Az ebből fakadó egyensúlytalanságok megrongálják a teljes emberi tudatosság energiarendszerét. Minden egyes generációba beleplántálták a szexualitás keresztény „értékrendjét”, és minden generáció tovább adja ugyanezt a kódoltságot a következőnek, hogy ugyanúgy gondolkozzanak és érezzenek. Pedig a szex csodálatos dolog. A képesség, amely által kifejezhetjük a szeretetünket egy másik ember felé egy óriási ajándék. A szerelem, az szerelem! Nem érdekel, ha a pápa csomót köt a sajátjára, csak ne mondják meg, hogy én hogyan éljem az életemet!

…Az iszlámot ugyanaz a testvériség hozta létre, amely a keresztény hitrendszert.

..Vagy talán véletlen az, hogy a keresztény, zsidó és iszlám hitrendszerek, a női jelleg elnyomására és a véres háborúk kirobbantására a bolygó ugyanazon részéről indultak el?

…Ezek a vallások az irányítás eszközeiként, az emberek közötti konfliktusok kirobbantására, a tömegek megosztására és a felettük való uralkodásra lettek kitalálva.”

 

David Icke

Kapcsolatfelvétel a pozítiv földönkívüliekkel II.

0 megjegyzés

Egy lehetséges kapcsolatfelvételi jövő a pozitív földönkívüliekkel, leírás itt: 

(képben van, így nem tudom bemásolni ide)

http://www.foldimennyorszag.hu/9CB6005C-A932-4185-978C-A847B96E6C4C.html

Kapcsolatfelvétel a pozítiv földönkívüliekkel I.

2 megjegyzés
A MI NYITOTT SZÍVÜNK AZ, AMI MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT ÉS MINKET IS

Ez is a feltétele a kapcsolatteremtésnek az Űrbéli emberekkel - lásd a kontaktus feltételeit.

www.universe-people.com

Információk Ivo A. Benda mérnök előadásairól.

1999 május 18.

(Részlet - a teljes anyag itt található meg - baloldali menü: 7. Információk Ivo A. Benda előadásairól)


Az Űrlények, akik mentális testeikben veszik fel velünk a kapcsolatot, többnyire az 5. dimenzióból származnak. Űrhajóikat védőpajzsokkal álcázzák. Érthető okokból kifolyólag nem mutatkoznak, hogy ne okozzanak zavart akkor, amikor az emberek még nincsenek felkészülve erre a találkozásra.
Az Űrlények csak akkor mutatkoznak nekünk, ha bolygónkon a durva vibrációk 50 % alá csökkennek (most kb. 82 %) és ugyanakkor emberek tömegei fogják kívánni e kapcsolat létrejöttét. Máskülönben nem.

A Világegyetemben nem létezik olyan bolygó, amelyik ne lenne a Fény erői felügyelete alatt , akik a Teremtőnek dolgoznak, az Ő alkotó tervei szerint.


Élet a fejlett bolygókon
A Világűrben a földönkívüli civilizációk rengeteg faja és fajtája él, akik ugyanúgy, vagy teljessen másképp néznek ki, mint mi. Anyagi testjük van, akárcsak nekünk, de magassabbak a vibrációik - lelkileg fejlettebbek. Csoportos exodussal kerültek más bolygókra Földünket sujtó katasztrófák alkalmából (pl. Atlantisz I , II , III). A Fény erői csak a mi Galaxisunkban kb.5 millió bolygón élnek. Némelyik civilizáció flottákon (hajókon) él. A Világűrben különféle fejlettségű lények élnek. A Gyíkok (negatív földönkívüliek - UFÓk) félrevezető misztifikációval igyekeznek elferdíteni ezeket az információkat. Kihasználják a médiákat, kormányokat, egyes UFO csoportokat a félelem terjesztésére.
Űrbéli barátaink bolygóin emberek, androidok és robotok dolgoznak. Űrhajóikat gondolatokkal építik. Elképzelhetetlennek tartanak bármit is raktárra gyártani - mindez energiapazarláshoz vezet.
Űrbéli barátainknak engedélyezett a kozmikus utazás. Látogathatják a fejlettebb civilizációkat is, és így olyan információkhoz juthatnak, amilyenekről mi emberek nem is álmodhatunk. Felügyelik továbbá a fejlődésben lévő bolygókat. Azoknak a bolygóknak, ahol az élet csak most van kifejlődőben segítenek fejlődésükben. Ezzel egyidőben növelik a saját szellemi szintüket (kozmikus törvény).
Az utazás dimenziókból történő kilépéssel valósul meg, azaz dematerializációval és materializációval. A hajó és a testek anyaga szétrakódik energia- és információ-kötegekre és újra felveszi eredeti alakját egy másik időtérben, vagy egy másik dimenzióban (paralel világűrben). Ez olyan természetes számukra, mint nekünk az autóval vagy repülővel történő utazás.
A Fény erőihez tartozó barátságos lények (akik többségben vannak a Világegyetemben) nem ismerik a negatív gondolkodást, nem tudják mi az, valakit megbántani, nem agresszívak, alattomosak, hazugok, senkit sem kényszerítenek semmire. Kiérzik, hogyan segítsenek a gyengébbeken. A ”rossz” földi embereket is szeretik, mert nagyon jól tudják, hogy a fejlődésnek egy lépcsőfokáról van szó. Képesek dolgozni a saját és más lények előző életeiből származó tapasztalataival.
Egyesek önként inkarnálódtak a Földre. Mindegyiküknek van egy bizonyos feladata, melyet saját maga választott. Léteznek bizonyos ”frekvens elemek - kódfelbontó mechanizmusok”, melyek segítségével visszaemlékeznek kilétükre és küldetésükre. Az ő feladatuk itt a Földön, hogy felvilágosítsák az embereket helyzetükről és a bolygó helyzetéről, és segítséget nyújtsanak a helyzet megoldására. Ez összhangban van a kozmikus törvényekkel.
Náluk nincs pénz - nincs rá szükségük. A fejlett bolygókon nem létezik pénz. Nincsenek ott tőzsdék, valuták, bankok, pénzügyi rendszer. Az ilyen rendszer lopja az emberektől az energiát és értelmetlenül alkalmazza (állami intézmények, hadsereg, reklám, raktárak, üzletek, bankok).
Lakóhelyeiken tévéfalaik vannak. Számukra ez multimédia, aminek segítségével bárkivel és bármivel felvehetik a kapcsolatot.
Nincsenek kórházaik, mert nem tudják, mi a betegség. Ezer vagy akár tízezer évig is elélnek. Itt a Földön a 3. dimenzióban a betegség az egyetlen hasznos módja annak, hogy az emberek gondolkodása megváltozzon, ott nem.
Fejlettségi szintjük lehetővé teszi számukra az információk fénynél gyorsabban történő terjesztését. Számukra egyszerű mindannyiunkat folyamatosan figyelemmel tartani és kiértékelni viselkedésünket. Civilizációk milliói figyelnek minket.
A fejlett civilizációk kb.2-4 órát dolgoznak a közösségnek naponta. Azután már csak érdeklődésüknek és a kedvtelésüknek szentelik idejüket (olvasás, kultúra, tánc, zene, kirándulás, látogatások, önművelődés - 30 szaktudomány egyszerre).

Hogyan segítik az embereket szellemi fejlődésükben:

- igyekeznek mérsékelni a konfliktusokat
- jó ötletet sugallnak
- szeretetteljes vibrációkat sugároznak felénk, melyek anélkül, hogy tudatában lennénk, hatással vannak ránk
- annak, aki érdeklődik és meg vannak a paraméterei a gondolatban történő kapcsolathoz, információkat adnak át az ő szellemi fejlődéséhez.

2010. január 16., szombat

Mérgez a kínai fokhagyma!

0 megjegyzés


"Igencsak szeretem a fokhagymával készült ételeket kezdve a fokhagymás uborkasalátán át a fokhagymával bedörzsölt huszárrostélyosig.

Így tán nem meglepő, hogy gyermekkorom óta nemcsak szívesen teszek-veszek a konyhában, de szeretek kijárni a piacokra is.

Karácsony előtt azzal szembesültem a budapesti Lehel piacon, hogy a kilóra kimért magyar fokhagymának nyoma veszett, csak fűzérben vagy darabra árulták méregdrágán. Mégpedig kínait, annak ellenére, hogy október elején se, szeri se, száma nem volt a Makó környéki termelők panaszáradatának, hogy rájuk rohad a gúlákban álló áru, mert a kutyának sem kell, ugyanakkor a Távol-keleti országból idehozott gerezdek fogyasztása többszörös veszélyeket hordoz magában. Elsősorban, hogy ne csirázzon ki az útközi hosszú szállítás alatt, a kivágott gyökérkezdemények helyét vegyszerrel, sokszor akár gyomirtó folyadékkal kezelik. Másodsorban, Kína sűrűn lakott területei mezőgazdasága előszeretettel használ hígított emberi fekáliát trágyaként, a bőséges műtrágyaadagok mellett. A gumókban bekerülő méreganyagok súlyosan terhelik az emberi szervezetet, ráadásul ma Magyarországon hébe-hóba vizsgálják a behozott mezőgazdasági termékek méregtartalmát.
Arról már nem is beszélve, hogy valakinek eszébe jut-e, hogy az „olcsó” kínai termék mire onnan ideér, milyen súlyos egyéb környezetterheléssel is jár, a szállítóeszköz rengeteg elfogyasztott üzemanyaga és a kipufogógáz légkörre gyakorolt hatása miatt.

Harmadszor, de nem utoljára igen súlyosan mérgezi a jó erkölcsöket is. Ezt abból gondolom, hogy nem egyszer láttam, ahogy takargatva veszi elő asztala alól a valamelyik nagy áruházlánc hálójából kirángatott import hagymákat a mohóságtól villogó szemű „őstermelő”, majd sunyin körbepillantva, saját termelésű magyar termékként rásózza a jóhiszemű vagy tájékozatlan városiakra, téve ugyanezt még sárgarépával és más itthon megtermelhető terményfélékkel is. Persze ez nem egyedi eset, láttam én már az Élő Tisza mozgalom piacán a ládában felül ép alul rothadt meggyet vegyes árulni, vagy a Magyarok Szövetsége termelői piacán letojt tojókat „pecsenyelibaként” vagy „magyar mangalicakolbászt” dán disznóhússal és marokkói paprikával dúsítva árulni.

Vegyünk magyar mezőgazdasági terméket mindenkor, hogy megéljenek a vidékiek, szólítanak fel újra és újra a civil és gazdaszervezetek, és evvel én is egyetértek. Ugyanakkor a szélhámosokkal szemben nem szolidárisak az emberek! Hisz ilyenkor egyre több városi vevőnek rendül meg a bizalma az ehhez hasonló csalások miatt hazai parasztságban, ezért már egyre közönyösebben hallgatja a panaszokat az alacsony árakról a tej, gabona vagy húságazatban dolgozó és lassan tönkremenő, eladósodott gazdáktól. Megveszik majd a becsapottak azt, ami ugyan szépen néz ki, de nem egészséges, vagy ami a legolcsóbb, ismét fütyülve arra, hogy honnan származik, vagy milyen beltartalmi értékekkel bír. Az általános csalás, amely egyre kiterjedtebb egyes itthoni kistermelőknél, így visszafele sül majd el a többség felé. Néhány felelőtlen árus, gyermekeik és unokáik, a magyar vidéki élet, a magyar nemzet jövőjét veszélyeztetik, akik a munka nélkül szerzett ezreket nagyobb becsben tartják, mint a paraszti tisztességet."

Cságoly Péterfia Béla

Forrás: Polgár Info

Magyar Gárda Székelyföldön - sajtókommentárok

0 megjegyzés








Forrás: Az Erdély.ma + huncrusader blog

A Magyar Gárda „székelyföldi fészkéről" – Reflexió
Az „Adevărul: A betiltott Magyar Gárda Székelyföldön alakult újjá" című cikkre


A sajtósok nagyon akarták hallani azt, amit én tudván, hogy miket akarnak hallani nem mondtam, inkább eltereltem a szót másfele. Az önrendelkezés és az autonómia fogalmát boncolták nekem, és hallani akarták azt, amit adtak is sokszor a számba, hogy függetlenség. Én többször kijavítottam: nem, önrendelkezés. Azt írták fogalmam sincs mi az autonómia, önrendelkezés, én ezt pedig fordítva észleltem. S még, hogy én sápadt??? Annak írtak le engem. Valószínű magukhoz hasonlítottak, mert ők biza sötétebbek voltak pár fokkal, akár a többi testvéreik, így hozzájuk képest sápadt voltam, valóban.

Magyar csak egy van a világban, annak is egy olyan országa ami már lassan nem is a sajátja, mert eladják annak minden egyes maréknyi darabját. Ha az igazságosságot nézzük éppen , hogy nekünk járna még egy kis ország, hogy igazából, nagyobb eséllyel megmaradjon a magyar örökség és kultúra az egész világ számára, amiből már oly sokat adtunk mi már a világnak de semmit, sőt megvetést, kipusztítást, áldozatokat és megvetést kaptunk tőlük. Régen az áttörhetetlen bástya voltunk, védtük a földünket és ezzel együtt a teljes Európát, védtük a saját véreinkkel, közelebbi rokonainkkal szemben, az idegeneknek. Védtünk és hiába voltunk elegen, ott is maradtak sokan, de születtek, születtek, a harctéren ott is maradtak javarészt, és így az olyan nemzet, amelyen mindig keresztülhaladt az ellenség, akkor állott fel mikor már nem volt erő, mikor már megbomlott a bástya, hogy könnyen bevehesse. Ennek eredménye és Európa hálája a Trianoni békediktátum.

Vigyázat, a politikában is ez a nagy adakozási kedv is csapda, késlelteti a valós céljainknak a kivitelezéseit, azzal a céllal ha jóllakatnak nem kiabálunk majd az éhségünk után, az önrendelkezésért. Egy idős bácsi mondta nekem: „a kutya is akkor ugat ha hergelik. Ha hergelnek minket mi sem ülünk hiába vissza adjuk neki, hisz tudják milyen a székely. Ha viszont békénket hagynak és megkapjuk a húsosfazékot tele csonttal, egész nap alszunk, elfeledve azt ,hogy miért is vagyunk, mik a céljaink.” Menyire igaz, nézzünk körül. De az közben nem alszik a róka, elhordja a jószágaidat, leszedi a kertjeidet és behatol a földedre. És ha megtetszik neki az a fészek, akkor ott alapít családot, és te mint öreg kutya, kivert leszel saját otthonodban.


A székely magyarabb a magyarnál. Oda a következőt idéztem és próbáltam elmondani románul arra a kérésre válaszként, hogy mi a különbség a székely és a magyar között. Válaszom, ugyanazon nyelv, ugyanazon kultúra melynek maradéka itt Székelyföldön van a legjobban megőrizve. Idáig, mert most itt is szorítsa ki a modern kultúra lassan , és ezért kell tenni, megmaradni, és védeni. És hát ezt mondottam el, ahogyan tudtam románul.

„Ó, Uram, – szólt Áron – a székely is magyar,
Csak egy kicsivel több.
Úgy legalább három vagy négy fokkal.

Jól van, Áron fiam, és most tartsunk rendet:
Ez a „kicsivel több” megmagyaráz mindent.
Én megértettelek, és most érts meg te is:
Kicsivel ezért több a szenvedésetek is.„

(Széllyes Sándor: Székely Karácsony)


Az utóbbi hónapok Erdélyi magyar politikája úgy látom sokakat kiábrándított, aki ízig-vérig tulipános volt is, most már nem hisz semmiben. Egy utolsó paraszt aki túrja a földet, jobban politizált volna és nem szökik jobbra-balra, nem hagyja el szövetségeseit. Annak a leírt dolog szent, az ott marad a saját földjét műveli tovább, esetleg elszánt a szomszédéból egy-két ekenyomot, de nem megy el jobb mezőkre. Mert tudja azt ő művelte eddig, azt ő javította fel, legyen akármilyen pocsék, ott marad. Egy dolog maradt, hinni Istenben ez ezzel együtt a jövőben, másban nem érdemes. A másfél millió, nemzetként létező embernek joga van mindenre, amire másnak is.

Huncrusader

http://huncrusader.blogspot.com


A témához kapcsolódik:
Adevărul: A betiltott Magyar Gárda Székelyföldön alakult újjá

2010. január 14., csütörtök

Égi beszélgetés magyarul

0 megjegyzés


Ez a rövid részletet Kun Ákos - Az ezotéria kiteljesedése című könyvbúl műsoltam be, érdemes elolvasni:

Molnár Edit: A másik út; Világkatasztrófa közeleg című könyvéből megtudhatjuk azt is, hogyan megy végbe a haladás szempontjából döntő fontosságú személyek Földre küldése. Idézet az Intermezzo 5. című részből: A megszokott módon végeztem a gyakorlatot, amikor észrevettem, hogy ez a meditáció kivételes. Már éreztem is, lelkemmel gyorsan el kell hagynom a testemet. Jött megint a jól ismert vibráló, rezgő érzés, a kiszabadulás, átlényegülés és kiemelkedés forgó-, pörgő-, mámorító érzése. Aztán láttam az utat, amelyet már többször megjártam oda-vissza. Az utat, melynek minden kanyarulatát, cikcakkját, görbületét már régóta ismerem. Szűk ösvény visz a hátán. Fénysebességgel haladok az alagút bejárata felé. Sötét tátongó lyuk. Már nem félelmetes. Áthaladok rajta. Száguldok, majd a kapuhoz érkezem. A szűk kapu megnyílik, már kopogtatnom sem kell. Az út innen egyre fényesebb lesz. A ragyogó világosság honában vagyok. Már látom a kört, amelybe be kell lépnem. „Ez az én helyem és a te helyed” – mondta a Hang, amikor először itt jártam. A középpont, mindennek kezdete és vége. Hol alfa és ómega együtt van. Ám most nem tanulóként jöttem ide, szerepem a megfigyelés. Várok kicsit, de már látom oszladoznak a ködfellegek.


Először csak két személy van jelen. Két kolosszális erő kisugárzása. Két fénylő ködalak. Várnak ők is, hogy jöjjön a harmadik. Kérdezem kicsoda? „Adam Kadmon lesz, személyesen.” – közli velem egy hang. „Ádám, aki bűnbe esett. Ádám, aki megtért. Az Örök Ember. Neki is itt a helye.” Már itt is van a harmadik, az Ember. Belép a körbe. Innentől én csak nézőként figyelem a beszélgetésüket.

Adam Kadmon: Üdvözöllek benneteket. 
I. Fénylény (hangja mély, zengő): Üdv neked fiam, már vártuk jöttödet. 
II. Fénylény: Üdvözítelek testvérem. Gyere közelebb! 
Adam Kadmon: Vártatok? Hisz csak most döntöttem el, meghallgatásomat kérem tőletek. Önként tettem ezt. 
I. Fénylény: Önként persze. De a Mi késztetett. A MI-ből a Te. Érted-e? 
Adam Kadmon: Így helyes. 
I. Fénylény: A terved ismerős előttünk. Teheted. De hol homályos, azt most kérdezd meg! Felelünk neked! 
Adam Kadmon: Feladatom tudom. De sok benne a ködbe vesző elem. 
II. Fénylény: Majd kitisztul menet közben. Ennek így kell lennie. Ott kezdeted még homályosabb lesz. Ha embernek születsz. 
Adam Kadmon: Igen, tudom. Tudásom fokról, fokra ébred. A sötétségből indulok, s majd csak később emelkedem. 
I. Fénylény: A törvényt éled, hogy majd szabad lehess! 
Adam Kadmon: Szabad lehetek hát ott is? 
I. Fénylény: Szabadságban teljes. Tökéletes. 
II. Fénylény: De csak majd ha újra éretté váltál erre. Szabad ott csak akkor lehetsz. Mert itt szabadon döntöttél, ott sem szolga leszel. Te már szolga sosem lehetsz. Utad vége a hetes. Már a hatos sem rab többé. Hatalma van a rabság felett. De ezt te mind tudod. Hatosként mész, hetesként térsz vissza ide. 
Adam Kadmon: Szabadságom, hogy a szolgálatot sosem felejtem el! 
II. Fénylény: Erre ne gondolj! Ott pont ezt az egyet kell felejtened. Ott öntudatos légy. Szolgálatodat felejtsd! Ott kevesen tudják még, mit te ismersz. Szolgálat által lesz a szabadság teljesebb! Mert csak az lehet szabad, ki nemcsak szab, de ad. Te adsz, mindig adsz. Újat adsz, s új szabályokat szabsz. Így értsd meg szabadságodat! 
Adam Kadmon: Feladatom első része tiszta. Hírt kell vigyek, mi volt, elmúlt. A régi halott, új kell; új szín, új világ. Új lesz az összefogás. Összefogni mindazokkal, kikkel lehet. A lehetőség ez. Jól értem-e? 
I. Fénylény: Jól érted. Hívd magadhoz, hozzánk az összeset! Hívd hozzám vissza összes apró sejtemet. Hogy veletek Egy legyek! Ki-ki a saját útján, de ide térjen meg! Ide! 
II. Fénylény: A Hírt az összekötőnek vigyed! Ő köt össze velünk mindeneket. Még Őt is idevonzza – Testvérellenfelemet. Te ezt a hírt vidd. Kivétel nincs. Még kiről hiszik, hogy kizárt, az Ő jelenléte is kellemes lehet nekem. 
I. Fénylény: Így leszünk mindnyájan újra Egy, és új EGY. 
II. Fénylény: A hírt az összekötőnek vigyed! Ő majd az anyaghoz köti a szellemet! Kihirdet. 
Adam Kadmon: De hogyan ismerem fel? 
II. Fénylény: Ő az, ki hirdet, híreket. Hírt ad majd magáról, rólunk, neked. Te tudni fogod ki ő. Ő a kihirdető. Híríró. A hírvivő te leszel. Írhozók legyetek ti ketten! Írt vigyetek! Gyógyírt az ember félelmeire. 
I. Fénylény: A Gyógyír-hír az, hogy ki időben idefigyel, sosem hal meg, sosem pusztul el! Ha meghal, feltámad. S ha újra él, kap örök életet. A mindenség a semmiből keletkezett. De a semmi cél már nem lehet. Csak a Valami. A Valamit tegye minden sejtem, hogy Valaki legyen. Ez a szent recept. Rajta a Gyógyír neve: Szabadon adja magát az összes Egybe. Egységbe legyen. 
II. Fénylény: A sok halál még nem jelenti a véget. Ez az Új kezdete. Ezt a hírt vigyed! 
Adam Kadmon: De hol találom meg azt, akit keresnem kell? 
I. Fénylény: Ne keresd! Találd! Ott lesz, ahol te. A helyeden. Várj! Türelmetlen ne légy! Vár rád városodban. Azon a helyen. Ott találod, ahol nekünk is helyünk lesz. Érted-e? 
Adam Kadmon: Már értem. S a hirdetmény mi legyen? 
I. Fénylény: Már tudod. Miért kérdezed? 
Adam Kadmon: Szeretném, hogy pontos legyen. 
I. Fénylény: Pont ott lesz a hír, hol helyetek. Pontos helyen. A hír egyik fele az út, oda vezet. Egy pontba fut, az egyik, másik, összes út. Pontos helyen, pontba fut. De neked fontos csak az egyik út! Te választottad magadnak értük ezt! Azt hirdesd! Azt tudasd! Tudhasd, ez a szereped! 
II. Fénylény: Ki tudhat? Ki tud, az hat. Ha tudattad, hat majd. Te csak vidd! Add! Ő meg közread. Adhat. Hisz a köz neki is helye. Közadó-vevő az ő szerepe. Ki összeköt, közvetít; ad, vetít a köznek, közhelyet. Közös helyet. Magából ad, s belőlünk, a közből. Köztudat. Ő a hirdető-, összekötő-, adó-, vevő tudat. Őrzi mit a köz tudhat. Hat. 
Adam Kadmon: Ő is hat, mint én hat vagyok? 
II. Fénylény: Ő is hatos. Ti ketten hattok. Odahattok. Sugarak vagytok. Sugározzatok. Te adtad nekünk, mi vettük át. Ő vesz tőled, tőlünk; összeköt és ad tovább. Ide és odaát. A hír körbejár. Az adat körbejár. A végtelen a végeshez utat talál általad, és általa. Ne keresd őt, találd! 
Adam Kadmon: Az almáról beszéljek-e? 
II. Fénylény: A hatalmáról igen. Számunkra hat alma adatott. 
Adam Kadmon: Én pontosan csak hármat ismerek. Hármat ismertettetek. 
I. Fénylény: A másik három még fedett. Még nem ismerheted te sem. De majd megismered. Megismeritek. Ha hetek lesztek. A hat sokat tud. A hét mindenek felett lebeg. Akik mindent tudhatnak, azok már hetek. Ti is hétre törekedjetek! De vigyázz! Az, kinek hatalma van, még csak dereng. 
Adam Kadmon: De már reng? Dereng. 
II. Fénylény: Az, kire gondolsz még csak dereng. A sötétség dereng. Ő derengő. A teljes világosság ideje még nem érkezett el. Ezt jól jegyezd meg! 
Adam Kadmon: De a teljesség a vég, nem? 
I. Fénylény: A vég és az új kezdete. A teljes ég, jól fejtetted meg ezt. A teljes ég a Földdel lesz Egy. A teljesség csak úgy születhet meg. Mikor a sötét(s)ég egybetér újra velem. Új Ember-Isten a neve. Te csak hirdesd újra a Hetediket vele! Ő tudni fogja, hisz rég foglya üzeneteinknek. Fogja régóta a híreket. Ismeri már a Hetediket. Hirdette már a Gyermeket. Hirdettük mi, általa, kinek kell megszületnie. Ő, az összekötő ismeri jól a sötét, s a világos felet. Neki a két világ küszöbén van állandó helye. Mert a Küszöbön Állót ismerte meg. Így él egyben kettőt, s a teljeset. Léte kiteljesedett. Mint a te léted. Pont mint tied. Pontok ti, teljesek. De te teljességedet ott feledd! 
Adam Kadmon: Jól gondoltam hát, ott önként felednem kell titeket? 
II. Fénylény: Magad köré falakat emelj! Védjenek. Csak így hívhatod a védteleneket! Hisz tudod, ki maga köré falat emel, fél. Csak fél nem egész. S mert fél, védtelen. Így vállalod magadra újra mit levetkeztél, az anyag-bűnöket. Csak az anyag híve leszel. Hisz anyag hív téged munkára. Az Anyag védtelen Embere. Nekik jelenítsd meg az üdvözítő üzenetet. S az összekötő majd összeköt ismét velünk, velem. Ha feladatod kész, ismét egész leszel. De addig nem! Csak fél. Félj, hogy tudd, mitől félnek a többiek. Mondd nekik, vidd nekik, hogy ne féljetek! Ne fél legyetek! Egész kell. Egészség. Egész ég legyen veletek. Nem rész. Ne részegeskedjetek, magatokba süppedt alvó szellemek! Világ lehettek! A világ a tietek. Egész világ, ti és mi Egy. A világosság bennük már dereng. Bevilágít a Szellem fénye benneteket. Fénnyé legyetek, hogy fényanyag lehessen testetek, lelketek! 
I. Fénylény: Az idő közel. Mondd nekik: ne remegjetek! Csak tegyetek egészeket! Ész legyetek! Értelem. S az ég ésszel egész lehet veletek. Fiam, te ezt a hírt vigyed! 
Adam Kadmon: Csak ennyi lesz a szerepem? 
I. Fénylény: Keveselled? Több kellene? 
Adam Kadmon: A pusztulást elhárítani a fejük fölül nem próbálhatnám meg? 
I. Fénylény: Nem lehet. 
Adam Kadmon: Csak egy esélyt! Ezt az egyet add meg! Ne nekem. Értük add! S én teszem, mit tennem lehet. 
I. Fénylény: Adni adhatok a sokból egyet. De csak neked. Sokat kaptak, hisz tudod. Sokan sokat. A sok lélek sokat kapott. Nekik mind sok adatott. De türelmem elfogyott. 
Adam Kadmon: Csak ezt az egyet add még, az utolsó esélyt. A lehetőséget akkor is, ha mégoly csekély. 
I. Fénylény: Lehetőség. Az ős ég lehet. Tehet. Tehetős ég. Teszem neked. Adom, mert nekik kérted ezt. De vigyázz! Ha feladod idő előtt tervedet, nem lesz többé ott helyed! Érted-e. Érted így legyen! 
Adam Kadmon: Értem. Értem lenne, hogy többé ott helyem ne legyen? 
I. Fénylény: Érted hát. Ki másért? Hisz ha nem hisznek neked, te és én, s mi úgy őket megmenteni nem leszünk képesek. Képes leszel elviselni ezt? S a képedre vetített hamis képeket? 
Adam Kadmon: Viselem, bár biztos nehezen. 
I. Fénylény: Ezért mondom, ha nem hisznek neked, ott terhedet többet ne viseld! Több lehetőségük így megvalósulni úgy sem lehet. Hidd el! Ha nem hisznek neked, ne viseld többé őket a lelkeden! Hagyd a maguk útján – a görbén – hadd menjenek! Érted-e, hogy érted teszem, hogy értsd: te se vedd magadra többé, mit nem lehet! 
Adam Kadmon: Most tökéletesen megértettelek. 
II. Fénylény: S nem félsz? Hisz fél leszel. 
Adam Kadmon: Még nem félek. Ha fél leszek se árullak el. 
II. Fénylény: Ha fél leszel, s rólam meg is kell feledkezned, tudd, hogy ott leszek veled. Közel. 
Adam Kadmon: Tudom, velem leszel. 
II. Fénylény: S te velem. Ti velem lesztek. A híradók-vevők. A kihirdetők. A hatók. S majd lesztek hamar hetek. Hetesbe érkeztek meg, ha kihirdetitek a Hetediket. Veled leszek testvér, de te majd nem hiszel nekem. Nem akarsz majd ismerni sem. 
Adam Kadmon: De így kell tennem, nem? 
II. Fénylény: Így tegyed! S ne félj, ha majd szélhámosnak könyvelnek el. Voltak kik engem is annak tartottak. Szélhámosnak, csavargónak, senkinek. Csak azt nem tudták, a szélhámos az, ki hámba fogja a szelet. A te utad is bukásokon át vezet. 
Adam Kadmon: De én vállaltam ezt. 
I. Fénylény: Vállald! A válladra vedd! Ez még a kereszt. Önként teszed. De a keresztútnak aztán egyszer vége lesz. A szenvedés nem cél csak út. Rajta sokan még egyszer végig kell menjenek. Aztán már nem. Lekerül rólatok a kereszt. A kereszt végső cél nem lehet. Ti alkossátok a háromszöget! A háromszögek csúcsa összecseng. Létrehozzuk a szent négyszöget. A cél ez legyen! Az összekötő is tudja ezt! 
Adam Kadmon: Amit mondasz, az maga a Fénylő Értelem. Világosíts meg, mire figyeljek még, ha oda megyek. 
II. Fénylény: Feladatod nem könnyű. Ezt sose feledd! És vigyázz! A hatalom a hatot mindig kísértő hat alma szelleme! Egészen addig, míg a Hetedik meg nem született, s benned ki nem teljesedett! Hatalmat magadnak tudásod által ne szerezz! Hatalmad van, az égi; még ha felejtened kell is ott lesz veled. De te hatást fejts ki! Ható légy! Ne hatalmas! Az sose! Ha intelmem felejted – mert felejtened kell –, a bukás térít majd észhez. De észhez térj. Mindig az észhez térj meg! Térj eszedhez, ha hatalmas leszel! Hatalmad sose emberi hatalom legyen! Ez az egyetlen pont, hol feladatod kudarchoz vihet. Pont ezt ne tedd! Csak vedd át, és add át az üzenetet. Koronázza siker pici esélyedet! Ezt szívből kívánom neked. 
I. Fénylény: A kihallgatásnak vége. Most menj! Ég veled! 
II. Fénylény: Ég veled testvérem! Üdv neked! 
Adam Kadmon: Köszönöm. Ég veletek!


Ennyit láttam, hallottam. S a harmadik személy, Adam Kadmon ahogy jött, nesztelenül ment. A két fénylény most magához intett engem. Egyszerre kérdezték: vetted-e? Vettem – feleltem. Akkor írd! – adták ki a parancsot. Tudtam, tovább nem maradhatok körükben. Feladatom sürget. Gyorsan kell leírnom mit tapasztaltam, míg friss a fejemben. Távolodni kezdtem miután a körből kiléptem. De egy hang még követett: „Segítek leírni. Veled leszek.” Hálát éreztem iránta. Visszaléptem az ösvényre, mely fényesből sötétebbé vált, majd az alagútba vezetett, és visszahozott a világomba. Lelkem visszatért testembe. Nyomban felpattantam, és az írógéphez ültem. Úgy vélem a történtek lejegyzésekor nem felejtettem ki semmit sem. A legapróbb részletekig úgy írtam le a beszélgetést, ahogy tanúja voltam. Hitelesen.

Csupán annyit célszerű ehhez a különös beszélgetéshez hozzáfűzni, hogy itt nagy valószínűséggel nem telepatikus közlés történt. A szójátékok, a mondat végi rímek alapján úgy tűnik, hogy ez a beszélgetés magyar nyelven folyt.

2010. január 12., kedd

Elektronikus könyvtárak, magyar könyvek

0 megjegyzés

Nemrég találtam én is ezeket a linkeket, rengeteg ingyenesen letölthető magyar nyelvű könyvvel, nagyon sokat már letöltöttem közülük, ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik kutatják a magyarság-történelmet.

http://krokotanarur.hu/pdf/irodalom.html

http://www.napturul.hu/letoltes/_a-z.htm

http://www.terebess.hu/keletkultinfo/index.html

http://www.scribd.com/Alert89

Ez a scribdes profilom, nagyon sok könyvet töltöttem már fel.

2010. január 11., hétfő

Az 599 vonalkód MAGYARországon előállított termék - ezt vegyétek!

3 megjegyzés

Megjegyzésem a levélhez és a benne foglaltatott vonalkódhoz, idézet a Bibliából:"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat." (Jelenések 13,16 - 18)

Továbbított levél:

A vonalkódokkal is lehet , SŐT KELL az árucikkek
között VÁLOGATNI !!! A magyar termékek támogatása pedig
kötelességünk is lehet(ne)!!

1. Ne vegyetek semmilyen tejport, krém vagy tejterméket ami Kína (Hong Kong) és Taiwan-i eredetű, mert MELAMINE-t tartalmaz. Ez egy ipari vegyszer, amiből előállítják a műanyag tányérokat, vagy deszkalapokat. A MELAMINE, ha bekerül a szervezetbe, leblokkolja a májat, vesét (a vese nem tudja feldolgozni és vesekövet csinál) és olyan kárt tesz benne hogy visszafordíthatatlan, és nagyon sok esetben halálos.

Aki pedig átvészeli (nem hal bele) annak 3 naponként vérszűrés alá kell vesse magát, hogy életben maradjon, és örök életen keresztül vesebeteg lesz, amit nem lehet egyáltalán gyógyítani.

Ma már olyan betyár világot élünk, hogy a kínai üzletemberek nem teszik rá a nevüket a termékre hogy "Made in China" = "Kínában készített", mert tudják, hogy a világ nem veszi meg a termékeiket, és ezért ők mindent megtesznek, hogy elrejtsék a származás eredetét.

Inkább kódokat használnak gondolván arra, hogy az emberek nem tudják és nem fognak rájönni a termék eredetére.

A kormányok nem tesznek semmit ellene, és nem is tiltják be ezeket a termékeket, vagy legalább a fogyasztókat informálnák, arról, hogy totálkáros minden, ami a fenti felsorolt országokból dömpingben jön be.

Sok nyugati ország importálja és ebből a (tejtermék) alapanyagból készítenek sok mindent mint: cukorkát, csokit; a süteményekben, még a pizzatésztában is megtalálható. A kávéházakban a tejes kávét (capuccino, stb.).


Az első 3 szám a BARCODE (VONALKÓD)-ból az országot mutatja, hogy a termék honnan származik. Minden barkód "első 3 száma", ha ezekkel a számokkal kezdődnek 690, 691, 692, stb. egészen beleértve a 695-öt, az mind "MADE IN CHINA" .

Azok a termékek, amik 471-el kezdődnek "Made in Taiwan". Nekünk jogunk van ezeket tudni, de az állam ebben nem segít. Ezért résen kell legyünk és tanítsuk egymást, hogy ne kerüljünk bajba.

Tehát ha megtanulunk egy pár bárkódot, akkor mindjárt könnyebb:

690 ~ 695-ig Made in China .
471 ~ Made in Taiwan
00 ~ 13 USA & CANADA
30 ~ 37 FRANCE
40 ~ 44 GERMANY
49 ~ JAPAN
50 ~ UK
57 ~ Denmark
64 ~ Finland
76 ~ Switzerland and Liechtenstein
628 ~ Saudi-Arabia
629 ~ United Arab Emirates
740 ~ 745 - Central America (Közép merika)
480 ~ Made in the Philippines(Fülöp szigeti), és
599 MAGYARországon előállított termék; ezt vegyétek!!
Kérlek, küldd tovább, és nagyon vigyázz az egészségedre !!!

Üdv. MINDENKINEK, kevés 690 - 695 számjegyekkel kezdődő vonalkódos terméket ........


Frissítés, pontosítás: 

599-es vonalkód - nem minden magyar, ami annak látszik

Mivel a téveszme, amely az 599-el kezdődő vonalkódokat érinti nem nagyon akar már hosszú évek óta gyógyulni, úgy döntöttünk, mi is leközöljük a veddamagyart.info és a www.fogyasztok.hu ködoszlató cikkeit (illetve azok részleteit), hogy ne csak a butaság terjedjen ennyire gyorsan és makacsul az interneten.

"Szeretném, ha az éter hangjain is eljuthatna minél több emberhez, amiben arra kérjük Magyarország minden polgárát, hogyha vásárolni megy a boltba, és több termék közül választhat, akkor azt a terméket vegye le, amelynek a kódszáma a vonalkód alatt 599-cel kezdődik, mert ezek azok a termékek, amelyeket Magyarországon állítottak elő, vagyis magyar munka van benne" - nyilatkozta a magyarországi gyárbezárások kapcsán Orbán Viktor korábbi (szerk.: majd most ismét) miniszterelnök a Kossuth rádió hétfő reggeli (2003.02.10.) műsorában.

Mint látható, a fenti beszéd 11 éve hangzott el, de azóta is tartja magát ez a homályos, teljességgel pontatlan állítás. Minden esetre azt hiszem, ha még vezető politikusaink közül is akad olyan, aki ilyen részigazságokat terjeszt kész tényként, akkor tényleg nagy a baj, akkor tényleg itt az idő, hogy ködöt oszlassunk afelett, hogy mi a magyar termék, és melyik az, amelyik megvásárlásával akkor sem a magyar gazdaságot támogatjuk igazán, ha itthon gyártják. Hiszen hiába gyártják hazánkban, ha az eladásából származó bevétel kiáramlik az országból, a befizetendő adóból pedig olyan mértékű kedvezményeket kapnak a magyar államtól ezek a cégek - amiért méltóztatnak éhbérért magyar melósokat alkalmazni -, hogy azt mindennek lehet nevezni, csak a magyar ipar, a magyar gazdaság és a magyar nép támogatásának nem!



Téves az az elképzelés, hogy az 599-cel kezdődő kódú termékek Magyar Termékek. Aki 599-es terméket vesz, az csupán a legeslegelső és legeslegkisebb lépést tette meg az ország támogatása felé. Az emberek fejében sajnos jó néhány – egészen pontosan 8 – (szerk.: most már 11, mert a forrás cikk 2011-es) éve gyökeret vert egy könnyen megjegyezhető elv, miszerint elég megnézni vásárláskor a termék kódját, és ha 599-cel kezdődik, már mehet is a kosárba. Vajon gondoltok-e arra, hogy pl. a Balaton szelet, a Sió, a Győri Édes, a Boci csoki, a Sport szelet vagy a Pöttyös rudi ugyan mióta magyar termék? A Pepsiről, a Chio Chips-ről és a Danone-ról nem is beszélve. Ezeknek a kódja is 599-el kezdődik ugyanis…

Egy gyártó valójában akkor tehet 599 kezdetű kódot a termékeire, ha az előállító cég be van jegyezve Magyarországon – vagyis ebből kifolyólag végezhet gyártási folyamatot az országban.Az 599-es vonalkódot használó cégek egy része azonban csak importőr, és ha igénylik az EAN Hungary Kht-nél a kérdéses kódot, akkor rátehetik az esetleges importtermék csomagolásra is. Talán úgy lehetne összefoglalni, hogy habár minden magyar termék kódja 599, nem minden 599-es termék magyar.

Nem tagadjuk, Magyarországon palackozzák a Pepsit, vagyis bizonyos számú munkavállalót foglalkoztat ugyan, de ettől még nem Magyar Termék, bizonyára ezt nem nehéz megérteni. A Magyartól vedd a magyart! mozgalom magyar termékek, s nem pedig 599-es áruk vásárlására ösztönzi olvasóit. Termék adatbázisunkban megbízhatóan Magyar Termékeket gyűjtünk, böngésszetek benne! Mindig nézzük meg a gyártási helyet, a gyártó, vagy épp a forgalmazó nevét, amikor vásárolunk! Önmagában gyanúra adhat okot, ha a csomagoláson nem tüntetik fel a gyártó nevét illetve, ha a gyártási helyszínként az EU-t jelölik meg.

Kedves Olvasóink! Ne engedjétek magatokat becsapni! Ne ragadjatok le az 599 mítoszánál! Mert – bármilyen jó szándékúak is vagytok – mikor az 599-re figyeltek, nem vesztek feltétlenül Magyar Terméket!

Még egy-két érdekes idézet részlet, ami szintén azt bizonyítja, hogy nem minden magyar termék, aminek vonalkódja 599-el kezdődik:

A GTIN-13 számsor, és az azt feltüntető EAN-13-as vonalkód első három számjegye az ország azonosítója, Magyarország esetében ez 599, amit a GS1 nemzetközi irodája állapított meg”- árulja el Krázli Zoltán, a GS1 Magyarország vezető vonalkódszakértője. „Az ezt követő karakterek alkotják a cégprefixet, ami a vállalatról ad információt. Ezután jön a terméket azonosító árureferencia szám. Az utolsó karakter pedig az ellenőrző szám, ami egy matematikai képlettel számítható ki, és annak biztosítását szolgálja, hogy megfelelő legyen a kód felépítése.

[...]

A GS1 Magyarország munkatársa, Burányi Zsófia megjegyzi: „az áru származási helye nem mindig követhető vissza, mivel ha egy termék azonosítószám és vonalkód nélkül érkezik az országba, a nálunk kiadott azonosító szám automatikusan 599-es kezdetű lesz.” Tehát az ország azonosító nem minden esetben árulja el száz százalékosan a termék gyártási helyét, csak azt jelzik, hogy az azonosító számot melyik országban adták ki a termékre.

Na persze ha összességében a magyar termékekről van szó, akkor nem feltétlenül kell megállnunk a vizsgálódással a készre csomagolt, kimért élelmiszerekkel. Hiszen a lemérős "lédig" zöldség-gyümölcs is lehet magyar vagy nem magyar, illetve vannak még például a sajtótermékek. Na ezek is mind-mind azért állnak itt most csatasorba, hogy végre ledönthessük az 599-es téveszme szobrát.

Ezen kívül más kivételek is jelzik a módszer megbízhatatlanságát. Az újságok és egyéb sajtótermékek vonalkódja ugyanis az egész világon 977-es számmal kezdődik, a könyveké 978-cal, függetlenül attól, hol és milyen tulajdonban készültek. De félrevisz a vonalkódos azonosítás akkor is, ha magyar termesztésű gyümölcsöt vagy zöldséget szeretnénk venni kilóra, ugyanis a súlykódos termékek száma mindig 28-cal kezdődik, akkor is, ha makói, akkor is, ha kínai hagymáról van szó.

És hogy ne álljunk meg ennyinél - és hogy a tartalom még jobban összhangban legyen a címmel, álljon itt egy összeállítás is arról, mi mindenről hisszük azt sok esetben, hogy magyar termék, miközben nem is igazán az...

Azt hitted magyar? Tévedsz! Közkívánatra összeállítottunk egy listát, amely igyekszik rendet tenni a fejekben, a magyar termékeket illetően. Kommentár nélkül három kategóriába gyűjtöttük az álmagyar termékeket. Remélhetőleg mind többen felhasználjátok majd ezeket az információkat a jövőbeli vásárlásaitoknál.

Külföldi tulajdonú cégek nem Magyarországon készült termékei: Albert keksz, Amodent, Baba, Balaton szelet, Boci csoki, Jó reggelt gabonás keksz, Kapucíner szelet, Kotányi fűszerek, Piros Mogyorós, Ráma margarin, Sport szelet

Külföldi tulajdonú cégek részben Magyarországon készült termékei: Biopon, Delikát, Győri keksz, Globus, Horváth Rozi, Milli Tej, Tomi Kristály, Tungsram, Kalifa

Külföldi tulajdonú cégek Magyarországon gyártott termékei: Bakony Camembert, BB pezsgő, Bip, Borsodi sör, Douwe Egberts, Dreher sör, Francois pezsgő, Hohes C, Hungária pezsgő, Kaiser, Karaván sajt, Koronás cukor (nincs magyar alternatívája), Kőbányai sör, Medves sajt, Naturaqua, Negro, Pannonmill, Pannontej, Pilóta keksz, Piros Pöttyös túró rudi, Sága, Sió, Soproni sör, Szerencsi - Nesté (nem összetévesztendő a magyar Szerencsi Bonbon Kft-vel), Szole Meat, Theodora ásványvíz, Tibi- Bonbonetti, Tihany Camembert, Törley pezsgő, Ultra, Vaníliás karika, Vénusz étolaj, Walton pezsgő, WU2 (Fontosnak tarjuk kiemelni, hogy az ebben a kategóriában található termékek gyártása hazánkban történik, s ezzel magyar dolgozó embereknek adnak munkát.)

Magyar tulajdonú cég külföldön gyártott termékei: Budmil sportruházat, Orion

Mindezek után őszintén remélem, hogy aki ezt a cikket végigolvassa, többé nem dől be ennek a részigazságokat tartalmazó téveszmének. Aki igazán tudatosan keresi a magyar termékeket, az szánjon időt a csomagolás tüzetesebb átvizsgálására, és ne elégedjen meg csupán egy, a vonalkódra vetett elsietett pillantással...

Forrás: http://eztfaldfel.blogspot.hu/2014/07/599-es-vonalkod-nem-minden-magyar-ami-annak-latszik.html

Rovásos emlékeink

0 megjegyzés



Egy érdekes írás, amely nagyon sok helyen már megtalálható az interneten:


A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen levő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt - nyelvészt kértek fel !!! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.

Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!! Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja Álmos Őse ÜGYEK fejedelem alapította - építette szabír-Magyar város híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák.))

Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergament tökéletes állapotban !!!!

A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy MI vagyunk a megfejtésében illetékesek !!! Őt száműzték Szibériába !!

A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt !!! Mai napig semmit nem tudni róla!! A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány kinek állt az érdekében????

Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre. A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van,amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk. Visszatérve az imához: gyönyörű!! Nemhiába mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták - hunok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!!!!


HUN IMÁDSÁG

MIATYÁNK ISTENÜNK BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.

ELŐTTÜNK SZENT NEVED TÖRVÉNY AKARATOD.

MINDENNAPUNK GONDJÁT, MAGADON VISELED.

BŰNEINKET MINT MÁSNAK, NEKÜNK ELENGEDED.

TE KEZED VEZET KÍSÉRTÉSEKEN ÁT,

S LEFEJTED RÓLUNK GONOSZ JÁRMÁT.

TIÉD A NAGYVILÁG ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,

MINDÖRÖKTŐL KEZDVE, LEGYEN MINDÖRÖKRE.

Kr. u. 410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva. Akijevi Nemzeti Múzeumban található.



Forrás:
http://forum.lovasijaszat.hu/viewtopic.php?p=80&sid=945342165714adb9e6ec55600ef9dac2

2010. január 10., vasárnap

Egy földönkívüli lény vallomásai

1 megjegyzés

Nemrég találtam rá erre a könyvre, szerintem érdemes elolvasásra, főleg, hogy a Kárpát-medence is sok mindenben érintett az elmondottakat illetően, na meg persze az egész emberiség.

Aryana Havah - Inuaki, a bennem élő reptilián

Egy földönkívüli lény vallomásai

Letöltés

Ez a könyv egy interjú egy 7 éves román gyerekkel, Dáviddal, aki állítása szerint az Inuaki bolygóról érkezett, hogy az emberiségnek tanítást és tudást adjon át és felkészítsen minket (nemcsak ő, hanem több társa az Inuakiról és más fénymunkások más bolygókról) az elkövetkezendő tudati ugrásra, ami dimenzióváltást is jelent egyben. Nagyon érdekes könyv, sok háttér-információt is elmond, melyeket máshol nemigen hallhatunk és hála gorillabacsi fórumozónak, a könyv most már elérhető magyarul is (saját feltöltésem).

Eredetileg románul jelent meg, 2009-ban, elérni innen lehet:

Aryana Havah - Inuaki, reptilianul din mine

Letöltés

Dávid elmeséli bolygójának történetet, amely nagyon hasonlított több ezer évvel ezelőtt ahhoz, ami a Földön nemrég lejátszódott, mégpedig az, hogy ott is a bennszülött népességet az Annunaki faj meglátogatta űrjárműveivel és genetikusan kereszteződött a faj, minek következtében az ottani népesség nagyon gyors fejlődésnek indult minden téren, viszont ez volt a kezdete a rabszolgaságnak is, mígnem a helyi népesség fellázadt és sikerült elűznie e fajt bolygójukról és ma egy Magasan Fejlett Társadalomként élnek, s készek arra, hogy segítsenek a mi bolygónkon is, amely hasonló helyzetben van most, mint ők akkor.


Ugyanettől a szerzőtől megjelent e könyvnek a folytatása is, a különleges képességű gyerekkel - letöltés - ez sem piskóta, már 2009-es kiadás, viszont csak románul van meg egyelőre, és még egy másik könyv Aryana Havah-tól (álnév, ő egy román pszichológusnő) egy másik hölggyel, aki látja a jövőt és 2009-2021-re szóló próféciáit mondja el ebben a könyvben: letöltés.


Biztos felmerül sokakban e könyvek hitelességének és igazságértékének tartalma, amit én elmondhatok, hogy több forrásból láttam már igazolva ezeket az állításokat, amelyek e könyvekben vannak jelen, több helyen olvastam már, hogy igazak, és sok minden összefügg azokkal a dolgokkal, amiket máshol már olvashatunk. Amúgy is mindenkinek szíve joga - és itt - szívben - is kell eldöntenie, hogy elhiszi, érzi, tudja, egyetért a mondanivalóval, vagy sem. Nem hiába kaptuk meg az intuíció érzékét (igaz, ez a nagy többségnél még nincs használatban) - hanem hogy az ilyen és minden információ igazságértékét megtudjuk.


Első bejegyzés

2 megjegyzés

Üdv minden Igazságkeresőnek!


Most indítottam saját blogomat, melynek ötlete rég megfogalmazódott bennem, de ma került megvalósításra. Célom, hogy olyan bejegyzéseket tegyek közzé, melyek közelebb viszik az embereket a világunk és az igazság megértéséhez!

Ki lesz itt  mindenféle téma tárgyalva kezdve a politikától, gazdaságtól, az ezotérián át a  földönkívüliekig, a magyarság mai helyzetén és történelmén keresztül a vallásokig és nem hagyom kritika nélkül a mai oktatást sem, amelyen én is keresztülestem, illetve részese vagyok.

Lesznek személyesebb bejegyzések, bemásolt írások, könyvajánlók, filmajánlók, kritikák.

Rólam egy pár szó: magyar egyetemista vagyok, aki szenved a közgazdaság szakja alatt és látja, hogy itt valami nincs rendjén, ezért el kezdett kérdezni, keresni és talált, sok mindent. Lássuk, mik is azok.


Búcsúzóul egy verssel zárnám. Jó böngészést és olvasást kívánok mindenkinek, kalandra fel!


Ismerd meg az igazságot 
s az igazság felszabadít


Mily keveset tudunk az örökkévalóság arányairól.
Hogy merjük kétségbe vonni hatalmát s hatalmasságát
ily mérvű bölcsességnek és teremtésnek.
Milliónyi világ létezhet a mennyekben… túl a miénken.
Mindükön élőlények, kik égre emelt szemmel
ámulnak a határtalan mindenségen.
Lehet, hogy ők is úgy vélik, nem létezik más értelem…
rajtuk kívül.
De tán ők nem osztják az emberi faj dölyfét.
Tán bírnak oly értelemmel, hogy felismerjék,
minden lehetséges az örökkévalóság mérhetetlenségében.

Elképzelhető, hogy a mi Földünket 
– mely csak kis porszem az Univerzum léptékéhez mérve –
más életformák nemcsak látogatják,
de uralják is.
Ne engedjük, hogy önteltségünk elvakítsa szemünk,
hogy tudni véljük: mi lehet s mi nem.
Mert gyermekek vagyunk még teremtésünk hajnalán,
s az univerzum az iskolánk,
s minden képzetünket felülmúló értelem várja,
hogy merítsünk belőle … midőn befogadni megérettünk reá.

Keress, s a csodák, miket eljőni látsz 
fellebbentik a fátylat világod igaz természetéről. 
Elbűvöl majd eredeted igazsága.
Ennek gyönyörűsége meghaladja hited és értelmed.
És kozmikus valóságod végtelen mélysége
örökséged részeként veled marad majd
a ködbe vesző örökkévalóságon át.

A megértés békéje a teremtés gyönyörűsége.
A szavak kimondattanak.
S a szellem benned megingathatatlanul tudja,
Hogy otthona az örökkévalóság
s a lényeg a lét, mely halhatatlan…
s a lényeg a lét, mely halhatatlan…

Tony Dodd


Tana-Tén